Lady Margarita, nepoata legendarei Prințese Margaret, își face debutul pe coperta unei publicații glossy

Lady Margarita, nepoata legendarei Prințese Margaret, își face debutul pe coperta unei publicații glossy

În vârstă de 20 de ani, Lady Margarita Armstrong-Jones este singura fată dintre nepoții regretatei prințese britanice Margaret, sora Reginei Elisabeta a II-a.

Nepoata lui Margaret este o mondenă recunoscută

Frumoasa și eleganta Lady Margarita este fiica lui David Armstrong-Jones , al doilea Conte de Snowdon, și a fostei lui soții, Serena Armstrong-Jones.

Chiar dacă este nepoata unei prințese de sânge, tânăra aristocrată face acea punte între regalitate și normalitate. Și cu toate că nepoata Prințesei Margaret nu este recunoscută cu ușurință de paparazzi, ea a fost acolo la toate evenimentele cheie ale casei regale britanice, inclusiv la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a și la slujba de pomenire pentru Ducele de Edinburgh. La vârsta de opt ani, Lady Margarita era o domnișoară de onoare adorabilă și zâmbitoare pentru nunta Prințului William cu Kate Middleton, din anul 2011.

Acum, o descoperim o tânără femeie înfloritoare pe coperta din luna mai a revistei britanice Tatler, acolo unde nepoata prințesei apare într-o spectaculoasă rochie cu imprimeu primăvăratic și cu privirea seducătoare care ne amintește de faimoasa sa bunică.

Nu și-a cunoscut niciodată bunica faimoasă

În prezent, Lady Margarita este a 26-a în ordinea de succesiune la tronul britanic și a treia (după tatăl și fratele ei) dintre cei care nu descind direct din familia Reginei Elisabeta a II-a. Altfel, cea mai mică dintre nepoții Prințesei Margaret nu și-a cunoscut niciodată bunica: Margaret a murit în februarie 2002, urmată de Regina Mamă în luna martie a aceluiași an. O lună mai târziu și botezată după ambele femei, s-a născut Margarita Elizabeth Rose Alleyne Armstrong-Jones.

În prezent, tânăra este studentă la Universitatea din Oxford Brooks și în timpul ei liber creează bijuterii. Pe lângă toate acestea, Margarita are un cont de Instagram dedicat și pasiunii ei pentru fotografie.

Probabil am moștenit pasiunea pentru fotografie de la bunicul meu și cea pentru bijuterii de la bunica mea , spune Lady Margarita. La urma urmei, bunicul patern al Margaritei a fost renumitul fotograf Antony Armstrong-Jones, primul Conte de Snowdon și singurul soț al Prințesei Margaret.

Sora Reginei Elisabeta iubea bijuteriile, la fel ca nepoata ei

Sora Reginei Elisabeta iubea bijuteriile, la fel ca nepoata ei

Tânăra de 20 de ani are un frate mai mare, pe Charles Armstrong-Jones, în vârstă de 23 de ani. Fratele fetei a urmat cursurile Universității Eton și ale celei din Loughborough și acum este muzician. „Îmi place foarte mult muzica lui orchestrală. Este autodidact și poate cânta la pian și la chitară. Este minunat”, spune Margarita.

Părinții Margaritei, David și Serena (care și-au anunțat divorțul pe cale amiabilă în 2020) s-au cunoscut când bunicul ei irlandez, al 12-lea Conte de Harrington, i-a cerut lui David să proiecteze mobilier pentru el. Nunta lor din 1993 a fost un eveniment spectaculos la care au participat 650 de invitați, printre care s-au numărat Elton John, Aga Khan și Regele Constantin al II-lea al Greciei, alături de întreaga familie regală britanică.

Altfel, dintre toți urmații Prințesei Margaret, despre nepoata ei se vorbește cel mai mult, iar cei care o cunosc susțin că Lady Margarita ar putea fi o mini Margaret în devenire.

Foto: Tatler, Profimedia, Getty Images

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

2 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

3 O știre pozitivă despre România

4 Cele mai noi date despre pensionarii din România

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...