Larisa Drăgulescu a făcut 2 milioane de euro arătându-și sânii și veverița...

Larisa Drăgulescu a făcut 2 milioane de euro arătându-și sânii și veverița...

Larisa Drăgulescu, prima soție a gimnastului Marian Drăgulescu, a recunoscut faptul că își câștigă banii fiind creator de conținut pentru adulți și că a strâns o avere.

"Actualul soț m-a cunoscut în club, nu la Biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 41. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă. Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine.

Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă", a povestit Larisa, în cadrul emisiunii "La Măruță", de la Pro TV.

Mai mult, Larisa Drăgulescu are două joburi. Ziua este funcționar administrativ la o firmă de petrol din Reșița, iar seara lucrează pentru site-ul de adulți.

"Am lucrat în Dubai, în Germania în cluburi de noapte, am câştigat sume mari lunar. Uneori făceam şi 50.000 de euro pe lună. Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă. Am în jur de două milioane de euro. O seară "la muncă" înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine. Mi-am schimbat des look-ul pentru a fi pe placul lor", a mai spus ea.

După ce a mărturisit că ajungea să facă și 50.000 de euro pe lună, Larisa Drăgulescu își dorește să își schimbe implanturile mamare și este hotărâtă să meargă din nou să se opereze

"Vreau să îmi schimb implanturile mamare, vreau un bust mai mare, mai ferm. Implanturile pe care le am acum au 350 ml, dimensiunea bustului este de 90 cm, port cupă D la sutien. Vreau însă implanturi mamare mai mari, de 500 ml, la fiecare sân", a declarat Larisa Drăgulescu, pentru playtech.ro

După cum se poate vedea pe contul de Instagram al vedetei, Larisa a intrat deja în spiritul Sărbătorilor de Iarnă, ea fotografiindu-se provocator în preajma decorațiunilor tradiționale. ”Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine”, a scris ea la una dintre postări.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro