Larisa Iordache, detalii despre noul iubit: „Un bărbat fain“ VIDEO

Larisa Iordache, detalii despre noul iubit: „Un bărbat fain“ VIDEO

Larisa Iordache, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012, a rămas în atenția presei și după retragerea ei din activitatea sportivă. Dezinvoltă și activă pe rețelele de socializare, Larisa impresionează și acum prin naturalețea ei, interviurile acordate de ea fiind savuroase.

Invitată la podcastul Business Philosophy, moderat de jurnalistul Romeo Chiriac, fosta gimnastă a vorbit atât despre viața ei personală, în acest moment, cât și despre planurile ei de viitor, când va avea copii. Podcastul cu Larisa Iordache, versiunea integrală, poate fi văzut mai sus.

Larisa Iordache

Sunt împreună cu cineva, da. Suntem într-o perioadă de cunoaștere. Îmi doresc să fie ceva curat, lin, frumos, să nu ne grăbim. E un om, un bărbat fain. Face sport de performanță și e tare drăguț. Face și sport de echipă și individual“, a povestit Larisa.

Aceasta a subliniat și importanța sportului, dezvăluind de ce își va îndruma copilul spre acest domeniu de activitate: „Dacă aș avea o fetiță aș da-o la gimnastică, dacă o să-i placă la fel de mult cum mi-a plăcut mie. Cu siguranță copiii mei o să facă sport de performanță. Sportul îi ajută la foarte dezvoltare a fizicului și a psihicului, indiferent dacă face de performanță sau nu“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro