„Las Fierbinți“: Dandy Celentano face ravagii printre pensionarele din sat

„Las Fierbinți“: Dandy Celentano face ravagii printre pensionarele din sat

Episodul din această seară al serialului de comedie de la Pro TV aduce noi povești de neratat din cel mai cunoscut sat al României.

În episodul de luni seara, Celentano și-a găsit scopul în viață: s-a transformat în dandy și a îndeplinit visurile pensionarele, cărora le-a promis că le duce peste hotare.

Celentano face ravagii printre pensionarele din „Las Fierbinți“ FOTO Pro TV

Alarmați, sătenii găsesc salvarea în Firicel, pe care l-au rugat să-și potolească prietenul ce face abuz de șarmul său.

Dorel este hotărât să aibă o relație și vrea să o cucerească pe Gianina, dar nu doar pe ea. Înțelepciunea lui Vasile îl calmează pe Robi, care începuse să-și dorească averi și două mașini. Asta nu înseamnă că îi iartă pe cei care au mașinile parcate în fața porții, așa că au decis să îi taxeze corespunzător și să împartă banii.

Planul lui Celentano continuă și în seara aceasta, dar bărbatul acceptă să asculte și perspectiva soților care îi cer să le lase nevestele în pace. „Dacă știai că nevasta matale vrea la Singapore, de ce nu ai dus-o? Că vreau și eu, să mă plimb cu avionu’ ăla mare“, spune el revoltat.

Sătenii sunt revoltați din cauza amenzilor primite pentru parcarea necorespunzătoare a mașinilor și lipsa permisului, iar Rață decide să-i aplice și o corecție lui Vasile. Nici Bobiță nu mai e mulțumit de tot ce se întâmplă în jurul lui, e intrigat de nivelul de trai și de incultură din țară și vine cu soluții: „I-aș băga pe toți într-o căruță și i-aș trimite la bulgari“.

Care sunt urmările acestei acțiuni puse la cale de primar, aflăm în seara aceasta, într-un nou episod „Las Fierbinți“.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…