„Las Fierbinți“: Firicel și Celentano, vedete la o televiziune străină

„Las Fierbinți“: Firicel și Celentano, vedete la o televiziune străină

Episodul din această seară al serialului de comedie de la Pro TV aduce noi pățanii, noi dileme și noi povești de neuitat.

Firicel (Cuzin Toma) din „Las Fierbinți“ e vizitat de o televiziune străină FOTO Pro TV

Cele mai iubite personaje se vor confrunta, ca de fiecare dată, cu pățanii din cale-afară de amuzante, în noul episod din cel mai iubit serial de comedie, în această seară, de la 20.30, la Pro TV.

Pentru Vasile e o zi chiar dificilă: „E ziua lui nepoțelu lu’ domn prefect“. Așa că are nevoie de tot ajutorul celor din jur pentru a-i pregăti toate surprizele necesare și pentru a-i oferi o zi de naștere de neuitat. Oare va reuși primarul să facă treabă bună și să-l impresioneze pe prefect sau o va da în bară?

Se anunță o seară bună și pentru Firicel. O televiziune din străinătate va veni să-l filmeze. Motivul îl vom afla în doar câteva ore, dar se pare că Celentano e hotărât să-l ajute să-i impresioneze pe oameni și să-l facă celebru pe prietenul lui.

Indiferent de câte situații ar apărea, un lucru e clar și rămâne constant: nu trebuie ratat primul episod al săptămânii din serialul care continuă să scrie istorie în România.

„Las Fierbinți“ este difuzat în serile de marți, miercuri și joi, de la 20.30. Noul sezon este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...