„Las Fierbinți“ revine cu un nou sezon. „Ne opream din filmat pentru că eram nevoiți să luăm pauză de râs“

„Las Fierbinți“ revine cu un nou sezon. „Ne opream din filmat pentru că eram nevoiți să luăm pauză de râs“

Noile episoade cu Bobiţă, Giani, Celentano și Dalida , se văd pe Pro TV, începând din această seară. Cel de-al 22-lea sezon al serialului de comedie va fi difuzat în fiecare joi.

De astăzi, în fiecare joi, de la 20.30, comedia este la dublu: câte două ore în care cele mai cunoscute personaje, din cel mai cunoscut sat, vor trece prin peripeții și momente ce vor stârni râsul.

Costi Diță, interpretul personajului Giani din Las Fierbinți FOTO Pro TV

Au trecut 11 ani de când românii au pășit pentru prima dată în Fierbinți, satul în care fiecare pățanie este colorată cu umor, fiecare locuitor este desăvârșit printr-o caracteristică specifică și în care fiecare zi este egală cu o poveste de neuitat.

În cele 21 de sezoane difuzate până acum, scenariul a surprins prin diversitatea întâmplărilor și a discursurilor emblematice care au cutremurat o țară întreagă și au intrat în amintirea celor de acasă.

Înainte de lansarea noului sezon, Costi Diță (Giani), unul dintre protagoniștii serialului, declară: „Detalii despre noul sezon nu aș da pentru că nu vreau să stric surpriza. Am fost întrebat dacă Giani se va potoli... dar e imposibil, nu există această opțiune. Au fost zile în care, pur și simplu, ne-am oprit din filmat pentru că noi sau echipa eram nevoiți să luăm o pauză de râs. Apoi o luam de la capăt. În unele seri, mă întorceam acasă și realizam că dacă noi am râs, cei de acasă s-ar bucura când vor vedea. Încercăm de fiecare dată să livrăm comedie de cea mai bună calitate. Sper din tot sufletul să aducem și în acest sezon bucurie în casele oamenilor“.

Noul sezon „Las Fierbinți“ este disponibil online și pe VOYO.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /