„Las Fierbinți“: un trio amoros în cel mai amuzant sat din România

„Las Fierbinți“: un trio amoros în cel mai amuzant sat din România

Seara complicată în cel mai nou episod al serialului de la Pro TV: telespectatorii se vor delecta cu umorul și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial-fenomen.

Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) și Dalida (Ecaterina Ladin) FOTO Pro TV

După ce în episodul de miercuri seara Celentano a aflat că Firicel vrea să plece din țară, a decis să-și ajute prietenul să fie „ceas electronic, numai locul 1“. Cum? S-a apucat să-l învețe manierele, cum să vorbească frumos despre oameni, chiar și atunci când nu îi place cineva cu adevărat. Oare să fie totul suficient ca Firicel să plece în această seară într-o țară în care va câștiga mai mulți bani ca-n satul natal?

Gianina și Vasile s-au îndrăgostit, dar țin totul ascuns. Aspirina i-a văzut și i-a dat de veste și Dalidei, iar aceasta e foc și pară: e geloasă pe relația dintre cei doi. Dalida i-a spus și lui Robi, care a văzut în acest lucru o adevărată dramă, deoarece Gianina e „iubirea vieții“ lui. Ce se va întâmpla cu această nouă idilă? Să bată clopotele de nuntă în sat?

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 21.32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11,3 puncte de rating și 29,8% cotă de piață, cifre mult mari față de locul 2 care avea doar 7,7 puncte de rating și 20,4% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21.18, peste 2,1 milioane de telespectatori urmăreau Pro TV.

În episodul din această seară, de la 20.30, telespectatorii vor putea vedea dacă relația Gianinei cu Vasile este de viitor și dacă Firicel își va duce la capăt planul. Noul sezon „Las Fierbinți“ este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante