LAȘITATE fără precedent în PSD! După atacul dement al lui Badea, nicio femeie de la vârful partidului nu i-a luat apărarea Vioricăi Dăncilă! Carmen Avram, nu spuneai că datorită premierului ai ales PSD?

LAȘITATE fără precedent în PSD! După atacul dement al lui Badea, nicio femeie de la vârful partidului nu i-a luat apărarea Vioricăi Dăncilă! Carmen Avram, nu spuneai că datorită premierului ai ales PSD?

LAȘITATE fără precedent în PSD! După atacul dement al lui Badea, nicio femeie de la vârful partidului nu i-a luat apărarea Vioricăi Dăncilă! Carmen Avram, nu spuneai că datorită premierului ai ales PSD? Unde este Rovana Plumb, numărul unu pe lista PSD pentru europarlamentare? Cu care Dăncilă mergea ținându-se de mână? Unde sunt toate matracucile care se înghesuie să apară în poză cu Dâncilă, acum?

Da, oameni buni, toți tac, într-o lașitate compactă, murdară, apăsătoare! Să nu mai vorbim că Viorica Dăncilă a devenit premier din poziția de președintă a organizației de femei a PSD! Mircea Badea a spus despre ea, ieri, că este „imbecila planetei”!

Avram a relatat la Antena 3 că discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European a fost factorul decisiv, iar majorarea salariilor medicilor a cântărit enorm.

”Eu nu am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL. După 2009 am tot găsit scuze că PNL o să își revină. După 2016 am văzut un partid care a fost votat și care a fost asaltat să fie scos de la putere. Am văzut că PSD nu cedează, ci are timp să rezolve și lucruri. În sfârșit avem doctori plătiți cum trebuie, iar asta a rezolvat-o PSD.

Am prins drag de el și am început să îl respect. Am început să simt lucruri pe care nu credeam că pot să le simt. S-au întâmplat lucrurile în ultimii 2 ani, care pentru mine au fost șocanți. Am decis să fiu total de partea lor când am auzit discursul rostit de Viorica Dăncilă în Parlamentul European. E ceva ce eu nu am mai auzit.

Mircea Badea despre Dăncilă: ”Imbecila planetei va participa la cvorumul hitleristului cretin”

 Mircea Badea a avut ieri o ieșire suburbană la adresa premierului Dăncilă și a președintelui Iohannis. Într-o postare pe Facebook, în care nu i-a nominalizat direct, realizatorul de la Antena 3 a scris că ”In mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti si as vota cu Tariceanu. Raman insa consecvent, scrasnind din dinti, pentru ca prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV”.

Într-un post scriptum, Badea a adăugat că ”Adevarul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar cateva exceptii cu adevarat notabile”.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…