LAȘITATE râmească la Antena 3! Rugat de D.Grecu, R.Tudor n-a AVUT CURAJ să-l întrebe pe Dragnea despre vinul pentru Coldea

LAȘITATE râmească la Antena 3! Rugat de D.Grecu, R.Tudor n-a AVUT CURAJ să-l întrebe pe Dragnea despre vinul pentru Coldea

Lașitate râmească la Antena 3! Rugat de D.Grecu, R.Tudor n-a avut curaj să-l întrebe pe Dragnea despre vinul pentru Coldea Realizatorul Antena 3 Radu Tudor a evitat sa ii puna liderului PSD, Liviu Dragnea, o intrebare neplacuta pe care i-a transmis-o colega sa de post, Dana Grecu.

Luni seara, Radu Tudor l-a avut invitat in studio pe Liviu Dragnea. Inainte de inceperea emisiunii, el a intrebat-o pe Dana Grecu daca doreste sa ii puna vreo intrebare liderului PSD. Grecu a spus ca doreste sa afle de la Dragnea ce s-a intamplat cu sticlele de vin pe care i le-a facut cadou generalului SRI Florian Coldea, informatie dezvaluita de catre Victor Ponta. „Bine, o sa-i transmit ca Dana Grecu are aceasta intrebare”, a raspuns Tudor.

„Vrei sa-mi distrugi de tot relatia cu Liviu Dragnea? Relatia este deja distrusa. Spune-i ca este o intrebare de la o telespectatoare pentru Liviu Dragnea: ce este cu vinul pentru Florian Coldea?”, a reactionat, mai in gluma, mai in serios, Dana Grecu.

Ulterior, in timpul emisiunii, Radu Tudor a evitat sa ii puna aceasta intrebare lui Dragnea. Liderul PSD a fost lasat sa isi faca imagine, el vorbind despre cresteri de salarii si pensii in timp ce Tudor il aproba admirativ.

Enervat ca Liviu Dragnea a spus despre el ca este coordonat de SRI, Victor Ponta a dezvaluit ca liderul PSD i-a facut cadou generalului SRI, Florian Coldea, sticle de vin „Opus One”. Acesta este un vin extrem de scump.

„Ma duc sa imi primesc ‘plata’ de la Basescu, Soros si SRI! Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin ‘Opus One’ pe care le ducea ‘prietenul’ Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?