LAȘITATE râmească la Antena 3! Rugat de D.Grecu, R.Tudor n-a AVUT CURAJ să-l întrebe pe Dragnea despre vinul pentru Coldea

LAȘITATE râmească la Antena 3! Rugat de D.Grecu, R.Tudor n-a AVUT CURAJ să-l întrebe pe Dragnea despre vinul pentru Coldea

Lașitate râmească la Antena 3! Rugat de D.Grecu, R.Tudor n-a avut curaj să-l întrebe pe Dragnea despre vinul pentru Coldea Realizatorul Antena 3 Radu Tudor a evitat sa ii puna liderului PSD, Liviu Dragnea, o intrebare neplacuta pe care i-a transmis-o colega sa de post, Dana Grecu.

Luni seara, Radu Tudor l-a avut invitat in studio pe Liviu Dragnea. Inainte de inceperea emisiunii, el a intrebat-o pe Dana Grecu daca doreste sa ii puna vreo intrebare liderului PSD. Grecu a spus ca doreste sa afle de la Dragnea ce s-a intamplat cu sticlele de vin pe care i le-a facut cadou generalului SRI Florian Coldea, informatie dezvaluita de catre Victor Ponta. „Bine, o sa-i transmit ca Dana Grecu are aceasta intrebare”, a raspuns Tudor.

„Vrei sa-mi distrugi de tot relatia cu Liviu Dragnea? Relatia este deja distrusa. Spune-i ca este o intrebare de la o telespectatoare pentru Liviu Dragnea: ce este cu vinul pentru Florian Coldea?”, a reactionat, mai in gluma, mai in serios, Dana Grecu.

Ulterior, in timpul emisiunii, Radu Tudor a evitat sa ii puna aceasta intrebare lui Dragnea. Liderul PSD a fost lasat sa isi faca imagine, el vorbind despre cresteri de salarii si pensii in timp ce Tudor il aproba admirativ.

Enervat ca Liviu Dragnea a spus despre el ca este coordonat de SRI, Victor Ponta a dezvaluit ca liderul PSD i-a facut cadou generalului SRI, Florian Coldea, sticle de vin „Opus One”. Acesta este un vin extrem de scump.

„Ma duc sa imi primesc ‘plata’ de la Basescu, Soros si SRI! Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin ‘Opus One’ pe care le ducea ‘prietenul’ Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…