Laura Bretan a cucerit America! VIDEO cu interpretarea care a ridicat TOATĂ LUMEA în picioare!

Laura Bretan a cucerit America! VIDEO cu interpretarea care a ridicat TOATĂ LUMEA în picioare!

Juriul show-ului de televiziune "America's Got Talent" a aplaudat-o în picioare pe adolescenta de origine română Laura Bretan, care locuieşte în Chicago. Fata de 14 ani a interpretat piesa "The Prayer", marţi seară, în cadrul emisiunii transmisă live, relatează chicagotribune.com.

Laura Bretan, adolescenta de origine română, aplaudată în picioare de juriul America's Got Talent - VIDEO (Imagine: Captura video)

"Laura, tu eşti unul dintre motivele pentru care show-ul acesta există. Am conceput America's Got Talent tocmai ca să găsim oameni speciali, talentaţi, ca tine", a spus producătorul de televiziune Simon Cowell, membru al juriului, marţi, după ce Laura Bretan a urcat pe scena show-ului America's Got Talent şi a interpretat faimoasa piesă "The Prayer".

În următoarele emisiuni, telespectatorii vor decide care sunt semifinaliştii ce vor concura pentru marele premiu în valoare de 1 milion de dolari.

Laura Bretan favorită în competiţia America's Got Talent, a interpretat cu lacrimi în ochi un cover original după piesa "The Prayer", cântată de Celine Dion şi Andrea Bocelli.

"Doamne, la jumătatea piesei, te-ai transformat. De unde vine vocea asta, Laura? Este incredibil de puternică", a spus Melanie Brown, membră a juriului.

"Tot ce spuneţi înseamă aşa de mult pentru mine", a spus Bretan.

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului şase al show-ului de divertisment „Românii au talent!” Micuţa de numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria „Vissi d’arte” din opera „Tosca” de Puccini şi a creat un moment emoţionant cu care a reuşit să ajungă rapid la sufletele tuturor. După ce a aflat rezultatul votului şi faptul că ea este marea câştigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt foarte emoţionată. Nu am crezut niciun moment că aşa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susţinut şi au avut încredere în mine şi în talentul meu.”.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

2 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

3 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

4 Răsturnare de situație? / Suplimentul folosit de Simona Halep ar conține „ingrediente chinezești necunoscute”

5 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune