Laura Giurcanu de la America Express, sărut pasional cu fiul Andreei Esca. Cum a reacționat după ce pozele au fost făcute publice

Laura Giurcanu de la America Express, sărut pasional cu fiul Andreei Esca. Cum a reacționat după ce pozele au fost făcute publice

Fosta câștigătoare a emisiunii „Next Top Model by Cătălin Botezatu”, Laura Giurcanu a fost văzută de curând în compania lui Aris Eram, fiul celebrei prezentatoare TV Andreea Esca. Cei doi, care sunt rivali în show-ul „America Express”, au fost surprinși în timp ce luau masa la un restaurant cu specific indian din București.

Aris Eram și Laura Giurcanu au fost în vacanță în luna septembrie. Foto: Arhivă

După ce au plecat de la restaurant, Laura Giurcanu și fiul Andreei Esca au mers la mașina creatoarei de conținut , aceasta ducându-l acasă pe Aris Eram.

Ajunși la destinație, cei doi și-au luat „la revedere” cu un sărut . Înainte de momentul tandru, concurenta de la „America Express - Drumul Soarelui” a stins lumina din mașină pentru a fi sigură nu o să-i vadă nimeni. Însă, planul nu a funcționat, întrucât paparazzii i-au surprins chiar în mijlocul „acțiunii”.

Astfel, pozele au fost făcute publice .

Nu am nimic de zis! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a declarat râzând Laura Giurcanu pentru Spynews.ro .

În aceeași ordine de idei, nu este prima dată când cei doi sunt văzuți împreună. În luna septembrie, Aris Eram și Laura Giurcanu au plecat în vacanță, în Ibiza. Fiul Andreei Esca, în vârstă de 20 de ani, a publicat pe contul său de Instagram câteva fotografii din vacanță, unde apare și influencerița.

Fosta câștigătoare a emisiunii „Next Top Model by Cătălin Botezatu” a spus la startul filmărilor pentru noul sezon al show-ului „America Express”, difuzat de Antena 1, că este singură.

Iubitul pe care l-am avut înainte s-a asigurat că… mi-a făcut viața puțin grea și acum sunt convinsă că sunt capabilă de absolut orice”, a declarat creatoarea de conținut la testimoniale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?