Laurențiu Baciu (LAPAR): Există un sabotaj asupra conducerii în instituțiile din subordinea Ministerului Agriculturii

Laurențiu Baciu (LAPAR): Există un sabotaj asupra conducerii în instituțiile din subordinea Ministerului Agriculturii

Președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Laurențiu Baciu, a afirmat vineri că există un sabotaj asupra conducerii în instituțiile din subordinea Ministerului Agriculturii, precizând că acest lucru se întâmplă nu doar la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) ci chiar și în minister.

"E un sabotaj asupra conducerilor, concluzie pe care am tras-o și îmi asum răspunderea pentru că pot și dovedi, la toate instituțiile Ministerului Agriculturii, mă refer la cele două agenții, nu numai asupra ministrului. Chiar ieri (joi n.r.) am avut un exemplu destul de elocvent în față, la AFIR, unde oricât de bine intenționat ar fi acel director general, până la urmă trebuie să lucrezi cu niște oameni, care fac tot ce este posibil să nu rezolve problemele. Și chiar era o plângere că nu poate să îi dea afară că prevede legea nu știu ce. Ei știu lucrul acesta", a precizat Laurențiu Baciu într-o conferință de presă.

Președintele LAPAR a precizat că acei oameni au fost angajați de conducerile anterioare și că acum "sunt stresați pentru că nu mai au suport".

"Eu vin prin ministerul acesta (MADR n.r.) de vreo câțiva ani și nu am văzut ceea ce este acum. Numai bisericuțe în tot ministerul. Este exact ca și cum se întâlnesc microbiștii pe maidan. Unul ține cu Steaua, unul ține cu Dinamo. Domnule, este ceva ceea ce nu vă vine să credeți. A stat trei săptămâni proiectul de hotărâre de guvern pentru subvenția la motorină pentru trimestrul III din cauza unui om al ministerului. Ministrul Agriculturii era negru la față, dar ce să îi mai faci acum!", a explicat Baciu.

Laurențiu Baciu a fost reales, vineri, în cadrul Adunării Generale a Membrilor, președinte al LAPAR pentru următorii patru ani.

AGERPRES/(AS — autor: George Bănciulea, editor: Mariana Nica, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”