Laurențiu Reghecampf, probleme fără sfârșit. E urmărit penal pentru violențe în familie

Laurențiu Reghecampf, probleme fără sfârșit. E urmărit penal pentru violențe în familie

Bună ziua ai dat, belea ai căpătat. Cam așa s-ar rezuma relația dintre antrenorul Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, impresara Anamaria Prodan. După despărțirea cu scandal, tehnicianul încă trage ponoase. Reghe are probleme și în carieră, fiind dat afară de arabi în urmă cu câteva săptămâni, dar și interdicție de a antrena în România pentru că nu și-a plătit clauza de reziliere când a plecat de la Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf liber de contract. Foto Sportpictures

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit în 2021, după un mariaj început în 2008. Cei doi au avut de-a lungul timpului mai multe dispute, iar în urma uneia dintre ele antrenorul are probleme cu legea, fiind urmărit penal, după cum susține avocatul Oleg Burlacu.

În septembrie 2022, Reghecampf a mers la reședința din Snagov pentru a-și vedea fiul, pe Laurențiu jr. Doar că acolo, tehnicianul a fost întâmpinat de Anamaria Prodan, iar între cei doi s-a iscat un scandal care s-a lăsat și cu câteva lovituri. Apărătorul Prodancei, a declarat, într-o emisiune televizată că Laurențiu Regecampf este urmărit penal pentru infracțiunea de violență în familie.

I se cer daune morale în valoare de un milion de euro.

”Este foarte adevărat că, începând de azi (n.r. - joi, 25 aprilie 2024), împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și doi ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor.

Anamaria Prodan îl acuză pe Reghe de violență. Foto Click!

Anamaria Prodan îl acuză pe Reghe de violență. Foto Click!

Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…) Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a spus avocatul Oleg Burlacu la Prima TV, conform retetesivedete.ro. În pus, lui reghecampf i se cer și daune morale în valoare de un milion de euro.

Laurențiu Reghecampf evită să comenteze subiectul

După conflictul din 2022, Laurențiu Reghecampf a evitat să vorbească direct despre conflictul cu Anamaria Prodan, ci doar să spună că această luptă are consecințe negative asupra băiatului lor. ”Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat în urmă cu mai multă vreme Laurențiu Reghecampf, pentru Gândul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?