Lazăr: Cred că va fi în continuare un context mai complicat, dar sperăm să se găsească soluţie pentru toate problemele

Lazăr: Cred că va fi în continuare un context mai complicat, dar sperăm să se găsească soluţie pentru toate problemele

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat vineri după şedinţa CSM că anul 2018 nu va fi unul liniştit, dar că speră să se găsească soluţii pentru toate problemele.

Întrebat dacă 2018 va fi un an liniştit, el a răspuns: "Nu, cred că va fi în continuare un context mai complicat, dar noi sperăm că în acest an să se găsească soluţie pentru toate problemele care sunt puse în discuţie şi mai ales dacă suntem bine intenţionaţi cu toţii. Unde este profesionalism sunt şi soluţii".

Referitor la găsirea unei soluţii inclusiv pe modificarea Codurilor penale, procurorul general a punctat că "pe toate problemele".

"Eu aşa cred că pentru toate problemele juridice noi putem să găsim soluţii. Avem experţi, avem tot ce ne trebuie pentru a rezolva problemele", a adăugat el.

Lazăr s-a arătat optimist în legătură cu activitatea pe care o va depune noua conducere a CSM, aleasă vineri - judecătoarea Simona Camelia Marcu - preşedinte, procurorul Codruţ Olaru - vicepreşedinte.

"Noi avem o nouă conducere a CSM şi recomandarea mea este să privim în viitor, să fim optimişti. Este o conducere nouă, care cred că va putea face lucruri bune pentru sistemul judiciar şi nu ar trebui să ne uităm în trecut cine, cât, cum a votat. Cred că asta este deja nerelevant. Să fim optimişti şi să privim în viitor", a spus Lazăr. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție