Lazăr despre controlul de la Inspecția Judiciară: Nu mă tem de nimic; Ministerul Public - o instituție puternică

Lazăr despre controlul de la Inspecția Judiciară: Nu mă tem de nimic; Ministerul Public - o instituție puternică

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat, marți, referindu-se la controlul pe care ar urma să îl efectueze Inspecția Judiciară, că nu se teme de nimic, Ministerul Public fiind o instituție puternică.

"Ministrul Justiției are dreptul să ceară o asemenea verificare. Nu mă tem de nimic, Ministerul Public este o instituție puternică, (...) echilibrată, care își face datoria în conformitate cu legea. (...) Nu am primit nicio înștiințare oficială", a declarat Lazăr, la CSM.

Inspectorul șef al Inspecției Judiciare a semnat ordinele pentru efectuarea controalelor privind eficiența managerială la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Direcția Națională Anticorupție — Structura centrală.

Cele două controale au fost incluse în calendarul de activități aferent anului în curs ca urmare a propunerii ministrului Justiției, Tudorel Toader. Concluziile rapoartelor de control vor fi înaintate Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro