Lăzăroiu dă în vileag cinismul PSD/De ce nu vrea să facă spitale „Ciuma Roșie”

Lăzăroiu dă în vileag cinismul PSD/De ce nu vrea să facă spitale „Ciuma Roșie”

Lăzăroiu dă în vileag cinismul PSD/De ce nu vrea să facă spitale „Ciuma Roșie”.

Ce scrie Lăzăroiu pe Facebook:

„Am citit o postare a lui Cristi Ghinea și m-am mai luminat puțin cum e cu scandalul legat de construcția spitalelor și banii "de consultanță", pornit, desigur, de PSD. Întâi a ieșit la atac Rafila, pe urmă Ciolacu.
Ghinea ne dă o informație prețioasă. Rafila a scris Comisiei Europene că nu vrea în subordinea Ministerului Sănătății agenția aceea care ar urma să se ocupe de construcția spitalelor. Ar vrea agenția trecută sub Secretariatul General al Guvernului. Mă rog, n-am habar dacă se poate face modificarea.
Dar de ce n-ar vrea? Alții s-ar bate pentru asta. Că sunt bani europeni și nu pot fi furați? E Rafila leneș?
Nuuu. Nu e leneș și nu e nici hoț. E doar foarte, foarte ambițios.
Nu mai e un secret pentru nimeni că Rafila e speranța PSD să câștige, după 20 de ani, funcția supremă în stat. Băiat educat, figură excentrică în partid, cu un pic de șansă în turul doi (contracandidat de la AUR), chiar are șanse să producă miracolul. Nu stă rău nici în sondaje (astăzi).
Singura vulnerabilitate e, ați ghicit, chiar construcția spitalelor. PSD s-a mai fript o dată cu spitalele regionale în mandatul trecut. Au rămas cu o traumă și fug de ele ca dracul de tămâie. Ei știu că sunt șanse mici să se întâmple până în 2024, iar decontul ar veni tocmai în curtea lui Rafila, găina cu ouă de aur, pe care Ciolacu și întregul partid încearcă să o protejeze.
Așadar, doar calcule electorale. Eșecul construcției spitalelor? Să fie la liberali, normal ?, ca și factura la energie, inflația, pensiile mici, morții din pandemie, războiul lui Putin, ciuma lui Caragea și tot ce mai pot duce nevolnicii din Modrogan.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...