Lăzăroiu: Dacă alegerile vor avea loc în 2021, „populiştii” ar dispune de un an pentru distrugerea ţării cu topoarele

Lăzăroiu: Dacă alegerile vor avea loc în 2021, „populiştii” ar dispune de un an pentru distrugerea ţării cu topoarele

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a avertizat, vineri, că, în condiţiile unui Guvern minoritar şi incapabil să stabilească data alegerilor locale, “populiştii şi pescuitorii în ape tulburi” au capacitatea de a face “ravagii” şi de a pune mâna pe topoare şi târnăcoape pentru a demola din temelii statul român.

“Populiştii şi pescuitorii în ape tulburi au capacitatea de a face ravagii în perioada următoare. Ei vor profita de poziţia dominantă a PSD în Parlament, partid pe lângă care s-au aciuat ca nişte puişori zgribuliţi, dar foarte zgomotoşi. Status quo le convine de minune - guvern minoritar - adică la mână lor - pus în imposibilitatea de a stabili data alegerilor. Ponta, cel mai uşurel la minte dintre toţi, a dezvăluit deja scopul acestei mişcări parlamentare (dacă nu ştiaţi, pesediştii şi anexele lor au preluat prin vot pârghia stabilirii datei alegerilor, aflată de când lumea în mâna executivului)”, a afirmat Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, sociologul a subliniat că, în condiţiile în care alegerile locale şi parlamentare ar putea avea loc în 2021, aşa cum a cerut Victor Ponta într-un interviu cu Ion Cristoiu, “populiştii şi pescuitorii” ar avea la dispoziţie un an pentru a pune mâna pe “topoare şi târnăcoape” în scopul demolării din temelii a statului român, “secătuind bugetul (până la capăt, că în trei ani n-au reuşit decât un deficit de 4,6%) cu iniţiative care mai de care mai nebuneşti (fireşte, sub semnul salvării economiei şi veniturilor cetăţenilor)”.

Apoi, susţine Lăzăroiu, după prăbuşirea statului, “ei” revin la putere prin alegeri şi preiau conducerea într-o ţară eşuată, pe care o vor pune la picioarele stăpânilor lor din Est, pentru “reconstrucţie”.

Remarcile lui Sebastian Lăzăroiu vin în contextul în care, joi, Camera Deputaţilor a adoptat un proiect de lege privind amânarea alegerilor locale şi prelungirea mandatului aleşilor locali până la sfârşitul acestui an. De asemenea, proiectul prevede că data alegerilor locale nu va mai fi stabilită de Guvern, ci de Parlament, scrie  Epoch Times .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu