Leana, cu mască de protecție, dar parcă ar avea ceva în gură

Leana, cu mască de protecție, dar parcă ar avea ceva în gură

Elena Udrea s-a prezentat, marți, 19 mai, la Curtea de Apel București, purtând mască de protecție anti coronavirus. La intrarea în instituție i s-a luat temperatura. Fostul Ministrul al Dezvoltării a apărut în fața instanței pentru un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009. 

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, s-a prezentat, marţi, la Curtea de Apel Bucureşti pentru un nou termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată împreună cu Ioana Băsescu şi Dan Andronic. Potrivit  Adevărul , Udrea a venit în faţa instanţei regulamentar, cu mască chirurgicală de protecție împotriva coronavirusului. Acesteia i s-a luat temperatura la intrarea în instituţie.

Elena Udrea la Curtea de apel Bucuresti, in timp ce i se ia temperatura
Elena Udrea a purtat mască de protecție anticoronavirus
Foto: Ionuț Mureșan
Elena Udrea la Curtea de apel Bucuresti, in timp ce i se ia temperatura
Elenei Udrea i s-a luat temperatura înainte de a intra în sala de judecată
Foto: Ionuț Mureșan
 
Elena Udrea, cu mască de protecție și îmbrăcată foarte cuminte
 
Elena Udrea a purtat îmbrăcăminte crem, din cap până-n picioare, o culoare caldă și discretă. A evitat să hainele sexy și stridente cu care ne obișnuise într-o vreme, semn că a dorit să fie o prezență cât mai plăcută, dar și serioasă. Astfel, a ales o pereche de pantaloni crem, ușor evazați, cu talie înaltă, la care a accesorizat o curtea cu cataramă, o bluză în aceeași culoare, subțire și vaporoasă, cu talie scurtă și mâneci trei sferturi cu volane. Ea a mai purtat nelipsiții ochelari de soare și o geantă de umăr cu lanț auriu, în același ton cu îmbrăcămintea. Singura pată de culoare a fost roșul aprins al manichiurii, semn că, totuși, nu a putut renunța la culorile puternice care îi caracterizează temperamentul. 
Elena Udrea la Tribunal
Elena Udrea a apărut în fața instanței de judecată îmbrăcată în crem, o culoare discretă și cuminte
Foto: Ionuț Mureșan

O ținută extrem de simplă. Probabil, extrem de scumpă, dar foarte banală. Și care nu a avantajat-o deloc, deoarece Elena Udrea nu mai are silueta de altă dată. Pantalonii cu talie înaltă și bluza scurtă i-au expus șoldurile late și abdomenul care nu mai este sculptat cum era odinioară. Nașterea și-a spus cuvântul, iar fostul politician nu mai are nici talie, nici senzualitate. Deși rămâne la fel de elegantă, este o persoană matură, soție, mamă și femeie de casă.

 Elena Udrea, judecată pentru spălare de bani și instigare la luare de mită

Fostul ministru al Dezvoltării este judecat pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor. Ea este judecată în acest dosar alături de Ioana Băsescu şi de jurnalistul Dan Andronic, consultant politic pe vremea respectivă. La ultimul termen, de la sfârşitul lunii februarie, Elena Udrea aproape a fost sancţionată de către judecătoarea Claudia Jderu pentru abuz de drept. Motivul? Udrea şi avocatul ei au lipsit de la termenul de judecată, după ce au reziliat contractul de reprezentare cu doar 24 de ore înainte de termenul de judecată.

În iulie 2017, DNA i-a trimis în judecată pe Elena Udrea, Ioana Băsescu şi jurnalistul Dan Andronic în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009. Marți, Elena Udrea s-a prezentat în fața instanței purtînd mască de protecție. Deși este cam certată cu legea, fostul ministru a decis s-o respecte azi regulile impuse de starea de alertă, scrie  Click .


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...