Leana, din nou la DNA. Dă în GÂT!

Leana, din nou la DNA. Dă în GÂT!

Elena Udrea s-a prezentat, vineri dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea nu a dat declaratii jurnalistilor la sosirea la sediul DNA si nu se stie in ce dosar este audiata. Sursele noastre spun că e chemată să dea în gât. Pe unul din mahării fostului PDL.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute pentru trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de folosire a unor documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

De asemenea, Udrea este urmarita penal de procurorii DNA in doua dosare de coruptie: dosarul Microsoft, in care este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii de avere, si dosarul privind creditul contractat de fostul ministru la BRD, in aceeasi cauza fiind pus sub acuzare si Sorin Popa, fost vicepresedinte al bancii.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...