Leana „TEOLOAGA”, în CĂLDURI!

Leana „TEOLOAGA”, în CĂLDURI!

Udrea, in calduri la nunta lui Prigoana! Honorius Prigoana, cel mai mare dintre fiii omului de afaceri Silviu Prigoana, s-a cununat civil cu iubita lui, Corina, in America, la sfarsitul verii.  Sambata, a venit si vremea nuntii, la Bucuresti. 

Chef mare in nordul Capitalei, sambata trecuta. Silviu Prigoana a fost socru mare. Adica Honorius Prigoana s-a insurat cu iubita lui Corina Bode. Dupa slujba religioasa, care a inceput pe la ora trei dupa amiaza, petrecerea s-a mutat la restaurant , in compania a 400 de invitati.  Unde, ghiciti cine si-a facut de cap ca altadata la Cotroceni? Pai, da, Elena Udrea. Blonda trebuia sa fie nasa cuplului, dar nefiind cununata, pentru ca l-a lasat pe Cocos sa mearga cu DNA-ul la cotet, Elena a ramas un soi de nasa onorifica. Daca o exista asa ceva. 

Dar, surpriza, Udrea a venit insotita cu cel despre care a spus de nenumarate ori ca-i este numai prieten, un tanar aratos, cam pupacios, pe nume Alexandru Alexandrov. Cei doi s-au tinut in brate, s-au pipait un pic, Elena a schimbat trei tinute, ultima cu vedere generoasa la bust si picioruse. Insa, la un moment dat,  Alexandru n-a mai suportat tensiunea si si-a pupat blonda direct pe gat, asa cum stim ca se face intr-un rut firesc. 

Mai mult, exista, printre cei prezenti, multi care afirma ca Udrea nu si-a ascuns nicio clipa noul inel care parea a fi unul de logodna, ceea ce ne pune din nou pe ganduri. Cu Cocos o fi fost cum o fi fost, dar asta micu’, asta nou, o sti el in ce se baga? Ca o blonda ca ea nu e usor de intretinut si cand scriem asta, nu ne referim la mersul la sala, ci la parale. Grele, nu de-o vafa d-un leu… si-un bilet la 3D. Oricum, casa de piatra pentru tinerii insuratei si multa bafta lui Alexandru ca nu stie cu ce vampir s-a incurcat.  SURSA/Andrei Coman/Național






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...