Lecție britanică: Ce vor păți huliganii de la West Ham, care l-au umplut de sânge pe căpitanul Fiorentinei VIDEO

Lecție britanică: Ce vor păți huliganii de la West Ham, care l-au umplut de sânge pe căpitanul Fiorentinei VIDEO

Finala Conference League, găzduită de Praga, a fost decisă după un meci dramatic, în care golul victoriei s-a înscris în minutul 90. Adevărul a oferit aici cronica unei partide pe muchie de cuțit, între West Ham United și Fiorentina.

Huliganii englezi își fac de cap, de obicei, în afara țării

Din păcate, finala de miercuri seară a fost marcată de un incident șocant, dezgustător, în care căpitanul Fiorentinei s-a umplut de sânge. Imaginile, care pot fi văzute aici , au făcut înconjurul lumii, la scurt timp după incidentul produs în minutul 30.

Biraghi, plin de sânge în timpul finalei Conference League

Biraghi, plin de sânge în timpul finalei Conference League

Cu siguranță, vor urma niște pedepse grele, dictate de UEFA, atât împotriva organizatorilor, cât și împotriva clubului englez. Până atunci însă, chiar West Ham United a anunțat, în mod oficial, că huliganii care l-au lovit pe Biraghi – obiectul aruncat din tribune s-a dovedit a fi o țigară electronică – nu vor mai călca, pe viitor, la meciurile „ciocănarilor“.

Avem toleranță zero față de astfel de incidente, iar persoanele identificate drept responsabile pentru aceste acțiuni vor fi date pe mâna poliției și vor primi o interdicție pe termen nedeterminat la meciurile noastre“, a precizat West Ham.

VEZI CUM E LOVIT BIRAGHI DIN TRIBUNE

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB