Legătura dintre Gigi Becali și animalul care a ucis femeia din București

Legătura dintre Gigi Becali și animalul care a ucis femeia din București

O femeie a fost incendiată de un bărbat luni dimineață, 6 noiembrie, într-un bloc din Sectorul 6, de pe strada Nicolae Oncescu din București și în ciuda eforturilor depuse de medicii sosiți la fața locului, victima a murit din cauza arsurilor provocate de incendiu.

Femeia de 54 de ani era administratorul imobilului, iar după câteva ore de căutări, criminalul a fost identificat și reținut de forțele de ordine. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, pe nume Alexandru Popa, care era chiar nepotul ei.

Acesta este fiul lui Marcel Popa, fost bodyguard al lui Gigi Becali, implicat în scandalul care a dus la arestarea omului de afaceri.

Potrivit prosport.ro, care citează gandul.ro, Marcel Popa, tatăl criminalului care a șocat Bucureștiul, a făcut parte din echipa care i-a recuperat mașina lui Gigi Becali atunci când aceasta fusese furată de oamenii lui Sandu Geamănu. Mai mult, în timpul acțiunii de atunci, Marcel Popa ar fi împușcat și unul dintre hoți.

Mașina lui Gigi Becali a fost furată în noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2009. Atunci, echipa de bodyguarzi a patronului FCSB a

Din echipa de bodyguarzi au făcut parte Ștefan Dediu, Cătălin Zmărăndescu, Mihai Mila și Marcel Popa, care l-ar fi împușcat în picior pe Petre Tinel, unul dintre hoți, cu un pistol cu bile din cauciuc.

Din cauza acestui scandal, atât Gigi Becali, cât și bodyguarzii săi, au fost pedepsiți de autorități cu închisoare cu suspendare.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB