Legătura lui „Garcea” cu PSD: el și Cristoiu, soldățeii ambițiilor politice ale lui Adrian Sârbu

Legătura lui „Garcea” cu PSD: el și Cristoiu, soldățeii ambițiilor politice ale lui Adrian Sârbu

Prins în anchete penale și riscând ani grei de pușcărie, fostul mogul al Pro TV, Adrian Sârbu, se reinventează. Acesta intenționează să construiască un nou imperiu media. Cei mai notorii colaboratori, însă, arată că Sârbu are o agendă apropiată de cea a PSD, dezvăluie  Newsweek România .

În aprilie a.c., în stare de urgență, Adrian Sârbu îndemna, într-un  text  publicat de Ziarul Financiar, la acțiune: "Deșteptarea! Trebuie să repornim România!"

Teza principală a mogulului cu mustață era și este că economia trebuie să funcționeze, cu orice risc. Cu alte cuvinte, izolarea și carantina nu sunt soluțiile de care e nevoie.

Deloc întâmplător, cam aceleași mesaje sunt date de către "maestrul" Ion Cristoiu, care are o  rubrică  proprie pe Mediafax (instituție media care, ca și ZF, este deținută de Sârbu), intitulată "Gândurile lui Cristoiu". 

Toate aceste teme sunt exact cele promovate și de către PSD, intens, în această perioadă.

Nici recentele ieșiri ale lui Mugur Mihăescu "Garcea" (un fost  turnător  la Securitate) nu par a fi independente de agenda lui Sârbu. Acesta din urmă, ca administrator al Aleph Media SRL, este asociat cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu (partenerul lui "Garcea" din "Vacanța Mare") într-o firmă care se numește Radu & Mugur Comedy SRL. Despre Aleph Media SRL, Mediafax  a scris  acum un an că a solicitat mai multe licențe de la CNA pentru canale TV tematice. 

Sârbu este  cercetat  în dosarul "Mineriada" pentru că ar fi vrut să-i arunce în aer pe manifestanții din Piața Universității. În alt  dosar , fostul mogul al Pro TV este cercetat pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima