Legendara formație Guns N’ Roses vine București, în formula clasică: Axl, Slash și Duff

Legendara formație Guns N’ Roses vine București, în formula clasică: Axl, Slash și Duff

Formația GUNS N’ ROSES va concerta la București pe 16 iulie 2023, pentru prima oară în formula clasică, consacrată. Evenimentul, organizat de Emagic , va avea loc la Arena Națională și îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan.

Guns n Roses vin pentru prima dată la București în variantă completă

Biletele vor fi disponibile în presale începând de miercuri, 22 februarie, ora 10:00, pe Entertix.ro . Vânzarea pentru publicul larg începe vineri, 24 februarie, ora 10:00.

Axl Rose, Slash și Duff McKagan și-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în această formulă de la turneul Use Your Illusion Tour (1993).

Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei și a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapa europeană a turneului a fost întreruptă în 2020 din pricina pandemiei și reluată în 2022, în 13 orașe, începând cu Lisabona (4 iulie 2022) și încheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).

image

Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor și festivalurilor din lume, pe toată durata verii și în toamna. Componența trupei pentru turneul 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Guns N' Roses este una dintre cele mai populare trupe de rock din lume, bucurându-se de un succes uriaș la mai bine de 35 de ani de la înființare. De-a lungul carierei, trupa a lansat 6 albume de studio (Appetite for Destruction - 1987, G N' R Lies - 1988, Use Your Illusion I - 1991, Use Your Illusion ÎI - 1991, "The Spaghetti Incident?" - 1993 și Chinese Democracy - 2008) și au cucerit fanii din întreagă lume, primind numeroase premii, precum Best New Artist – MTV Music Awards (Welcome to the Jungle) – 1988, Single Pop/Rock Favorite – American Music Awards (Sweet Child O ‘Mine) – 1988, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artistic – American Music Awards – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Album – American Music Awards (Appetite for Destruction) – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist – American Music Awards– 1992 sau Best Selling Hard Rock Artist – World Music Awards – 1993.

În 2012, trupa a fost introdusă pe lista Rock and Roll Hall of Fame. Videoclipul cinematic pentru piesa „November Rain” a depășit recent 2 miliarde de vizualizări, devenind „unul dintre cele mai vizionate videoclipuri rock ale tuturor timpurilor”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?