Leo Messi i-a răspuns boxerului Canelo Alvarez, care l-a amenințat cu bătaia. Nu își cere scuze

Leo Messi i-a răspuns boxerului Canelo Alvarez, care l-a amenințat cu bătaia. Nu își cere scuze

Boxerul mexican Canelo Alvarez a răbufnit în momentul în care a văzut imagini din vestiarul Argentinei, de la bucuria jucătorilor în urma victoriei obținute contra Mexicului. Pugilistul l-a amenințat public pe Leo Messi cu bătaia, după ce a avut senzația că fotbalistul a lăsat pe jos tricoul primit de la un jucător de-ai Mexicului, iar apoi l-a călcat în picioare.

În clip, Lionel Messi apare atingând involuntar tricoul în timp ce încerca să se descalțe, iar de acolo a pornit scandalul. În apărarea căpitanului Argentinei au sărit foști coechipieri de-ai săi, iar după victoria cu Polonia (2-0) de la CM Qatar 2022 a fost întrebat despre declarațiile lui Canelo Alvarez, care și-a cerut scuze în urmă cu o zi.

Leo Messi a vorbit despre amenințările lui Alvarez, punctând că situația a fost o neînțelegere totală. Totodată, căpitanul argentiniani a spus că nu are de ce să își ceară iertare, mai ales în contextul în care nu a arătat lipsă de respect față de mexicani în niciun moment.

Lionel Messi, bucuros după ce a dus Argentina în optimile CM Qatar 2022. Foto Getty Images

Am văzut ce s-a întâmplat. Cred că a fost o neînțelegere. Cei care mă cunosc știu că nu am fost niciodată lipsit de respect față de nimeni. (n.r. - tocmai ce Messi refuzase să dea mâna cu polonezul Lewandowski). Face parte din ceea ce se întâmplă în vestiar. Nu am de ce să îmi cer iertare, nu am arătat lipsă de respect față de tricoul Mexicului și față de nimeni. Momentul a trecut, nu se întâmplă nimic”, a declarat Messi citat de TyC Sports, după ce Argentina s-a calificat în optimile CM Qatar 2022.

Amenințat cu bătaia de Canelo Alvarez

Alvarez, născut la Guadalajara, multiplu campion mondial la box, a scris pe Twitter: "L-ați văzut pe Messi ștergând pe jos cu tricoul și steagul nostru? Bine ar face să se roage la Dumnezeu să nu îl găsesc. Așa cum eu respect Argentina, și el trebuie să respecte Mexicul! Nu vorbesc despre întreaga țară, ci doar despre acest gest de rahat pe care l-a făcut Messi".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…