Leș: Am dispus verificări asupra modului în care s-a gestionat revenirea în patrimoniu a mărcii "Steaua"

Leș: Am dispus verificări asupra modului în care s-a gestionat revenirea în patrimoniu a mărcii "Steaua"

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a anunțat marți că a cerut Corpului de Control și Inspecție să facă verificări cu privire la modul în care a fost gestionată situația generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii "Steaua București".

"Într-o zi în care preocupările întregului Minister al Apărării s-au concentrat pe fundamentarea bugetului pe 2017, pregătirea Ministerialei Apărării NATO din luna februarie, am fost nevoiți cu toții să acordăm timp prețios unor polemici neconstructive. Astăzi, am dispus Corpului de Control și Inspecție să demareze urgent și cu maximă seriozitate verificări cu privire la modul în care a fost gestionată situația generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii 'Steaua București' ", a scris Leș pe Facebook .

El a precizat că rezultatele verificărilor vor fi publice.

"Până la concluziile furnizate de către Corpul de Control, legalitatea și onoarea militară sunt principalele mele așteptări de la conduita întregului corp de ofițeri ai CSA Steaua și ai Ministerului Apărării Naționale", a mai scris Gabriel Leș.

Marți, finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat într-o conferință de presă că ''nu a furat'' echipa de fotbal în 2003, așa cum susține conducerea Clubului Sportiv al Armatei, și a anunțat că a înregistrat deja societatea "Fotbal Club Sportiv București" la Registrul Comerțului pentru situația în care va pierde procesul și va fi obligat să schimbe numele formației din Liga I.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!