Lia Bugnar, consternată: „Vreo formulare ambiguă a dat de înțeles că sunt vai morțișorii mei și aștept să mă ia și pe mine cineva”

Lia Bugnar, consternată: „Vreo formulare ambiguă a dat de înțeles că sunt vai morțișorii mei și aștept să mă ia și pe mine cineva”

Actrița Lia Bugnar (54 de ani), care a trecut printr-o despărțire dureroasă de Anghel Damian, a mărturisit pe rețelele sociale că e asaltată de propuneri ale bărbaților.

Mai precis, Lia Bugnar a fost invitată la un podcast, unde a lăsat să se înțeleagă că-și dorește să intre într-o altă relație, fapt pentru care pețitorii s-au grăbit să intre în grațiile ei.

„Fenomenu' straniu e că, după acest podcast, mi-a scris foarte multă parte bărbătească. Care cu o propunere de cină, care cu o propunere de cafea, care cu o propunere, nici mai mult, nici mai puțin de însurătoare.

Nu știu ce-o fi reieșit din ce-am bazmit eu pe-acolo, eu doar am răspuns la ce m-a întrebat Laura Ivăncioiu, dar se pare că undeva, vreo formulare ambiguă, a dat de înțeles că sunt vai morțișorii mei și aștept să mă ia și pe mine cineva”, a mărturisit Lia Bugnar pe pagina ei de socializare.

„Sunt oarecum în situația contrară, dar vreau să nu intru în detalii. Totuși, o precizare o să fac, nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită pe deasupra, nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook sau Instagram.

A! Au mai fost și niște doamne care mă certau că n-am copii și mă amenințau cu focu' iadului pentru păcatele mele anterioare podacastului, dar aici înțeleg, presupun că și eu m-aș antipatiza dacă aș fi ele.

Una dintre ele chiar m-a demascat public că n-am vite, păsări, n-am plantat pom și că o să mor singură, în timp ce dumneaei o să-i deschidă ușa nepoții, la un moment dat”, a adăugat Lia Bugnar.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat