Lia Olguța Vasilescu: Declarația lui Victor Ponta - la fel ca apa sfințită

Lia Olguța Vasilescu: Declarația lui Victor Ponta - la fel ca apa sfințită

Declarația fostului premier Victor Ponta despre "guvernul cu 4 piloți" este la fel ca apa sfințită - nu face nici rău, nici bine, este de părere vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă face bine Victor Ponta prin cele mai recente declarații la adresa PSD, Olguța Vasilescu a spus: "Depinde ce înțelegeți 'face bine sau face rău'.

"Cred că acea declarație a fost ca apa sfințită — nu face nici rău, nici bine", a adăugat ea, la Parlament.

Fostul premier Victor Ponta a declarat că Executivul Grindeanu are "4 piloți", unul dintre aceștia fiind președintele PSD, Liviu Dragnea.

"Acum văd Guvernul Grindeanu (pe care l-am votat și al cărui succes m-ar face foarte fericit și liniștit) cum are deja 4 piloți! Lângă premier trage de manșă cu toată puterea și președintele Iohannis (instalarea cu forța în capul mesei de la Palatul Victoria sau somațiile legate de buget sunt elemente evidente)/ trage vizibil și președintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar că a anunțat la început membrii Cabinetului, dar îi și coordonează direct și prezintă public toate lucrurile pozitive — cele negative le lasă pentru bieții miniștri)/ există din ce în ce mai vizibil și public și a patra "mână" pe manșă — cea a Sistemului care transmite prin vocea procurorului general sau a procurorului șef DNA ce ordonanțe sau legi trebuie să adopte sau să nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate să fie ministru sau secretar de stat — ba chiar și câte salarii se pot mări din ipoteticele și fantezistele "prejudicii" (nu are rost să vă spun că în 2016 cu Guvernul tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!", a scris Ponta pe Facebook.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

2 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62