Libertatea: Directorul medical de la Spitalul Județean Suceava a operat o „pilă” deși avea simptome de coronavirus și aștepta rezultatul testării/Este pozitiv și Poliția a deschis dosar

Poliția cercetează modul în care directorul medical de la Spitalul Județean din Suceava, închis din cauza zecilor de infectări cu coronavirus, a operat un pacient deși „era simptomatic” și tocmai făcuse testul COVID-19, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

Directorul medical Mircea Macovei – demis între timp, a pus o proteză de șold în ziua în care a fost testat pentru COVID-19, fără să aștepte însă să-i vină rezultatul.

Motivul grabei lui Mircea Macoi, cel care și-a chemat în acea zi toți colegii la serviciu, invocând un ordin inexistent al ministrului? Pacientul ”era o pilă a lui”, spun colegii citați de ziarul Libertatea. La momentul eoprației, medicul prezenta deja simptome, iar colegii l-au rugat să nu facă operația. Acum este depistat pozitiv cu coronavirus și internat în spital la Infecțioase.

Același Mircea Macovei i-a chemat pe toți doctorii și asistentele să vină la spital, indiferent dacă sunt pozitivi sau nu cu coronavirus, amenințându-i că îi va da afară. El a motivat chemarea la serviciu printr-un ordin al ministrului Sănătății, ordin inexistent.

Citește tot articolul pe Libertatea


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

3 De râs... Ce meme-uri au apărut deja

4 Tovarășul Yau Mu Ye

5 Alexandra Cadanțu / „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri