Libertatea: Directorul medical de la Spitalul Județean Suceava a operat o „pilă” deși avea simptome de coronavirus și aștepta rezultatul testării/Este pozitiv și Poliția a deschis dosar

Libertatea: Directorul medical de la Spitalul Județean Suceava a operat o „pilă” deși avea simptome de coronavirus și aștepta rezultatul testării/Este pozitiv și Poliția a deschis dosar

Poliția cercetează modul în care directorul medical de la Spitalul Județean din Suceava, închis din cauza zecilor de infectări cu coronavirus, a operat un pacient deși „era simptomatic” și tocmai făcuse testul COVID-19, scriu jurnaliștii de la  Libertatea .

Directorul medical Mircea Macovei – demis între timp, a pus o proteză de șold în ziua în care a fost testat pentru COVID-19, fără să aștepte însă să-i vină rezultatul.

Motivul grabei lui Mircea Macoi, cel care și-a chemat în acea zi toți colegii la serviciu, invocând un ordin inexistent al ministrului? Pacientul ”era o pilă a lui”, spun colegii citați de ziarul Libertatea. La momentul eoprației, medicul prezenta deja simptome, iar colegii l-au rugat să nu facă operația. Acum este depistat pozitiv cu coronavirus și internat în spital la Infecțioase.

Același Mircea Macovei i-a chemat pe toți doctorii și asistentele să vină la spital, indiferent dacă sunt pozitivi sau nu cu coronavirus, amenințându-i că îi va da afară. El a motivat chemarea la serviciu printr-un ordin al ministrului Sănătății, ordin inexistent.

Citește tot articolul pe Libertatea


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?