Licitație pentru un contract-cadru de până la 230 milioane de lei lansată de omul numit de Firea și menținut de Nicușor Dan la șefia spitalelor din București

Licitație pentru un contract-cadru de până la 230 milioane de lei lansată de omul numit de Firea și menținut de Nicușor Dan la șefia spitalelor din București

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din București (ASSMB), instituție subordonată Primăriei București, a scos la licitație un contract-cadru cu valoarea estimată între 57 milioane lei și 230 de milioane lei pentru reparații și mentenanță la toate spitalele aflate în subordine, în următorii patru ani.

Instituția e condusă de directorul general Vasile Apostol, numit în funcție în mandatul Gabrielei Firea fără concurs și menținut de actualul primar general, Nicușor Dan, în ciuda dezvăluirilor din Libertatea, care a arătat că acesta a plătit circa un milion de lei pe reclame în presă în care era promovată Gabriela Firea.

Contractul este împărțit în 3 loturi, existând posibilitatea ca o firmă să depună ofertă pentru un singur lot, iar Administrația Spitalelor estimează că vor fi 3 participanți la licitație, potrivit anunțului din SEAP.

Șeful Comisiei de licitații este chiar directorul ASSMB, Vasile Apostol.

Punctajul acordat firmelor ce vor depune oferte (termen – limită 7 iulie) ține cont în proporție de 70% de financiar, 20% de organizarea de șantier și metodologia folosită la abordarea contractului și 10% pentru experiența șefului de șantier.

Aici, ASMMB, conform fișei de date a licitației, ar prefera pe cineva care să se mai fi ocupat de lucrări similare, la spitale: „pentru experiența constand în implicarea între 1 și 3 proiecte similare a site managerului:1 punct; pentru experiență constând în implicarea între 3 și 5 proiecte similare a site managerului: 5 puncte; Pentru experiența constând în implicarea în peste 5 proiecte similare a site managerului: 10 puncte”.

ASSMB este în subordinea Primăriei Capitalei și a primit, pentru acest an, un buget de 355 de milioane de lei. Între coaliția USR-Plus și PNL au fost mai multe contre, la votarea bugetului general, inclusiv pentru dreptul de control asupra spitalelor bucureștene. În cele din urmă, câștig de cauză a avut primarul general, Nicușor Dan.

Citește integral pe economedia.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit...

5 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!