Lideri ai 5 partide susțin că se vor vaccina categoric împotriva COVID-19/Dacian Cioloș, răspuns reticent: Voi lua o decizie după ce voi avea toate informațiile și voi vedea campania de informare

Lideri ai 5 partide susțin că se vor vaccina categoric împotriva COVID-19/Dacian Cioloș, răspuns reticent: Voi lua o decizie după ce voi avea toate informațiile și voi vedea campania de informare

În cadrul unei dezbateri electorale de miercuri seară, la Digi24, reprezentanții a 5 partide politice au declarat că se vor vaccina ”categoric” împotriva COVID-19.

Alexandru Rafila (candidat PSD pentru Camera Deputaților, în București), a declarat că este unul dintre principalii promotori ai vaccinării împotriva COVID-19 și că se va vaccina după ce tratamentul va fi aprobat de Agenția Europeană a Medicamentului. Rafila a mai adăugat faptul că este necesară o campanie de informare solidă și eficientă despre ce presupune vaccinarea, mai ales în rândul populației cu acces mai restrâns la informație.

Robert Sighiartău (candidat PNL pentru Camera Deputaților, în București) a declarat că se va vaccina chiar dacă nu face parte din categoria de risc, pentru a-i proteja pe cei din jur.

Victor Ponta (candidat PRO România pentru Camera Deputaților, în București) a declarat că în mod categoric se va vaccina și el, și familia sa, dar cu condiția transparenței vaccinării, astfel încât să fie sigur că anterior politicienilor au fost vaccinați medicii, pompierii și toate persoanele din categoriile de risc.

Eugen Tomac (candidat PMP pentru Camera Deputaților, în București) a declarat, de asemenea, că va face vaccinul și că se bucură pentru că există o alternativă pentru ca oamenii să nu se mai îmbolnăvească.

Tanczos Barna (candidat UDMR pentru Senat) a declarat că se va vaccina pentru că este pro-vaccin, dar nu doar în cazul COVID-19, ci în privința opțiunilor similare pentru mai multe boli.

Dacian Cioloș (europarlamentar USR-PLUS) a fost singurul invitat din dezbatere care nu a răspuns nici ”Da”, nici ”Nu”, ci a transmis că va lua o decizie după ce va avea toate informațiile la dispoziție și după ce vor fi cunoscute și prezentate public toate efectele adverse ale vaccinului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

4 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...