Liderii PNL, baie de mulțime la inaugurarea unei piețe. Nicolae Ciucă a cumpărat ceapă de Pericei și mere

Liderii PNL, baie de mulțime la inaugurarea unei piețe. Nicolae Ciucă a cumpărat ceapă de Pericei și mere

Liderul PNL, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Lucian Bode, europarlamentarii Daniel Buda şi Rareş Bogdan, dar și autorităţile locale şi judeţene au inaugurat vineri o piață din Şimleu Silvaniei, județul Sălaj, făcând o adevărată baie de mulțime.

Nicolae CiucăFoto: Inquam Photos / George Călin

În cadrul unui tur al pieţei, un proiect în valoare de aproximativ opt milioane de euro, Nicolae Ciucă a cumpărat de la localnici ceapă de Pericei şi mere şi a făcut o adevărată baie de mulţime, discutând şi dând mâna cu numeroşi oameni, potrivit Agerpres.

„Trebuie să creăm condiţii umane, civilizate, pentru că acei oameni pe care i-am văzut astăzi că vin aici, la tarabă, cu mâinile crăpate, să nu stea pe timpul iernii în frig, să-şi vândă produsele. Asta este ceea ce trebuie să facă fiecare dintre cei care şi-au asumat responsabilitatea să conducă. Atunci când conduci, trebuie să te gândeşti că îi reprezinţi pe acei oameni. Iar acei oameni au aşteptări şi, într-un mandat, trebuie să facem în aşa fel încât aşteptările lor să fie împlinite", a declarat Ciucă.

Primarul din Şimleu Silvaniei, Cristian Lazăr (PNL), a precizat că, în opinia sa, este cea mai frumoasă şi modernă piaţă agroalimentară din Transilvania, urmând să deservească aproape jumătate de judeţ.

Noua clădire a fost realizată pe amplasamentul principalei pieţe a oraşului, proiectul fiind început în 2020. Suprafaţa totală a amplasamentului este de 2.720 de metri pătraţi, din care suprafaţa de expunere produse este de circa 8.000 metri pătraţi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...