Liderii PSD Marcel Ciolacu și Paul Stănescu sunt în izolare. S-au testat pentru COVID după ce s-au întâlnit cu 3 lideri PSD confirmați pozitiv

Liderii PSD Marcel Ciolacu și Paul Stănescu sunt în izolare. S-au testat pentru COVID după ce s-au întâlnit cu 3 lideri PSD confirmați pozitiv

Liderii PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au testat miercuri pentru coronavirus, după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu liderii PSD Sălăj, care ulterior au fost confirmați cu COVID-19. Stănescu și Ciolacu sunt in izolare în așteptarea rezultatului, susțin surse din partid.

Trei lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceștia s-au întâlnit vineri, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, liderul partidului.

Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian s-au testat pentru coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive.

Primul care s-a simțit rău a fost președintele CJ Sălaj, sâmbătă, apoi apoi au urmat ceilalți doi.

Cu toții s-au întâlnit vineri, cu o zi înainte de apariția primelor simptome, cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, la miting electoral în Zalău.

Context. Sâmbătă, înaintea alegerilor locale, Tiberiu Marc – preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a fost confirmat cu COVID-19, iar imediat după alegerile de duminică, mai mulţi lideri ai social-democraţilor din judeţ au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Sergiu Panie a fost confirmat şi el cu COVID-19 luni. Vicepreşedintele PSD Zalău, cel care în mandatul trecut a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, a fost internat deja în Spitalul de Infecţioase din municipiul Zalău.

În spital a ajuns şi Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Fostul prefect al Sălajului a fost confirmat marţi cu noul coronavirus şi acum se află sub tratament.

“Acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a spus Florin Florian pentru Ştirile din Sălaj

Un alt membru marcant al social-democraţilor din judeţ a fost infectat cu coronavirus. Este vorba de Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău, care a fost confirmat tot în cursul zilei de marţi.

Unii dintre cei diagnosticaţi au fost prezenţi vineri la evenimentul electoral de la Zalău, acolo unde mai mulţi simpatizanţi şi membri ai social-democraţilor din judeţ s-au întâlnit cu lideri ai PSD-ului, e vorba de Marcel Ciolacu – preşedintele PSD, profesorul Vasile Dîncu şi Paul Stănescu – secretarul general al PSD.

Întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului, iar cei prezenţi au respectat măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa