Liderul AUR, George Simion, după întâlnirea cu liderii PSD: Nu pare că îşi doresc prea mult să ajungă la guvernare

Liderul AUR, George Simion, după întâlnirea cu liderii PSD: Nu pare că îşi doresc prea mult să ajungă la guvernare

Preşedintele AUR, George Simion, afirmat duminică seara la Antena 3 că a avut discuţii cu mai multe partide, dar formaţiunea pe care o conduce nu este interesată de jocuri pentru „ciolan”. Clarificările vin după apariţia în presă a unor imagini cu Simion alături de Vasile Dîncu.

Am avut discuţii şi cu aşa-zisa dreaptă, şi cu așa-zisa stângă. Noi acum suntem contactaţi şi de PNL, şi de PSD, pentru că vor să îţi pună oamenii în Parlament. Vor avea o nucă tare. Am discutat, pentru că e normal să discuţi”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a afirmat că liderii PSD „nu pare că îşi doresc prea mult să ajungă la guvernare. Asta e, să facă cu UDMR-ul.” (…) „Toată lumea vrea şefia Camerei. Nu înţeleg de ce„, a mai declarat Simion.

Referitor la discuţiile cu liderii PSD, George Simion a susţinut că AUR nu va face jocuri, ci va negocia public orice funcţie sau decizie. „Domnul Dîncu probabil era impresionat de performanţa noastră electorală şi trebuie să se decidă ce vor de la votanţii AUR. Noi fiecare funcţie, fiecare articol, fiecare punct îl negociem în interesul naţiunii române. La un moment dat vor ieşi din bula lor şi se vor trezi că vor aliaţi. Daca vor aliaţi în poporul român, să vină să discutăm public. Nu mă interesează jocurile lor de servicii, de funcţii, de ciolan”, a mai declarat George Simion.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

2 VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

3 Putin a fugit din Moscova imediat după ce a decretat mobilizarea. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras“ președintele rus

4 VIDEO Priviți, un rus și-a împușcat comandantul, la un birou de înrolare din Siberia!

5 Bursa de la Moscova s-a prăbușit! Este la cel mai scăzut nivel de la începutul ofensivei din Ucraina