Liderul extremei drepte italiene îşi exprimă sprijinul pentru Trump purtând o mască cu mesaj

Liderul extremei drepte italiene îşi exprimă sprijinul pentru Trump purtând o mască cu mesaj

Liderul opoziţiei italiene de extremă dreapta Matteo Salvini şi-a arătat joi, într-un mod foarte public, sprijinul pentru candidatura lui Donald Trump la un al doilea mandat de preşedinte al SUA, relatează dpa.

Politicianul de 47 de ani a apărut la un protest anti-taxe, organizat de partidul său Liga în faţa sediului Fiscului italian, cu o mască de protecţie imprimată cu mesajul "Trump 2020".

Matteo Salvini este de multă vreme un admirator al lui Trump. Cei doi bărbaţi împărtăşesc mai multe opinii dure anti-migraţie şi se bazează amândoi pe social media pentru a transmite mesaje către baza lor electorală.

De asemenea, cei doi au fost inconstanţi în ceea ce priveşte poziţia lor privind portul măştilor. În ultimele zile, în condiţiile în care numărul de cazuri de COVID-19 din Italia a urcat la niveluri record, Salvini a fost însă ceva mai dispus să poarte o mască, notează dpa.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu