Liderul PSD, primul mesaj după desemnarea Gabrielei Firea

Liderul PSD, primul mesaj după desemnarea Gabrielei Firea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție după decizia de a-l retrage pe dr. Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei și de a merge în alegeri cu Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL. El spune că a fost o „decizie dificilă”, dar că Gabriela Firea „este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol”.

Marcel Ciolacu și Gabriela FireaFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Ciolacu a reacționat aproape de prânz, printr-un mesaj postat pe Facebook și însoțit de o fotografie cu el și cu Gabriela Firea.

„Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație”

În mesajul său, liderul PSD face o singură mențiune despre medicul Cîrstoiu, până luni noapte candidat PSD și PNL, căruia îi mulțumește pentru „tot efortul”.

Redăm integral mesajul lui Marcel Ciolacu:

  • „Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii (sic) candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția #corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!
  • Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!
  • Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.
  • Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.
  • De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”