Liga I: ACS Poli Timișoara - CS Universitatea Craiova 0-2

Liga I: ACS Poli Timișoara - CS Universitatea Craiova 0-2

CS Universitatea Craiova a învins-o în deplasare pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, într-o partidă din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

Echipa din Bănie s-a impus prin golurile marcate de fundașul croat Ivan Martic (27), din centrarea lui Alexandru Băluță, și Andrei Burlacu (89), dintr-o minge trimisă de Nicușor Bancu. Martic a reușit primul său gol în Liga I.

Poli a jucat din minutul 33 în zece oameni, Alexandru Țigănașu fiind eliminat pentru fault la Ionuț Mitriță din postură de ultim apărător. Jucătorul craiovean a fost înlocuit în finalul primei reprize din cauza accidentării. Mitriță a primit cartonaș roșu la pauză în urma unor incidente petrecute pe tunelul de la vestiare, potrivit Digi Sport.

CSU Craiova a ratat numeroase ocazii mari de gol în acest meci, prin Mitriță (14), Băluță (30, 71, 78), Niko Datkovic (45+2), Burlacu (56).4

Timișorenii au solicitat penalty la un duel între Datkovic și Alin Șeroni (28).

Gazdele puteau egala în min. 87, dar portarul Nicolae Calancea a scos de sub transversală mingea trimisă cu capul Gabriel Vașvari.

Și oaspeții au solicitat penalty în prelungiri, la un duel între Cristian Bărbuț (ex-Poli) și portarul Vasile Curileac (90+4).

Alin Șeroni a fost titularizat ca atacant central la Poli, iar apoi a jucat ca fundaș stânga după eliminarea lui Țigănașu.

CSU Craiova, neînvinsă de patru etape (două victorii, două egaluri), a urcat pentru moment pe locul al doilea. Poli nu a mai câștigat de patru etape (două egaluri, două eșecuri).

ACS Poli Timișoara — CS Universitatea Craiova 0-2 (0-1), stadion ''Dan Păltinișanu'' — Timișoara
Au marcat: Ivan Martic (27), Andrei Burlacu (89).
Cartonașe roșii: Alexandru Țigănașu (ACS Poli, 33), Ionuț Alexandru Mitriță (CSU Craiova, la pauză).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), Mircea Mihail Grigoriu (București); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Observatori: George Ionescu (București) — CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis