Liga I: ASA Târgu Mureș - Steaua 1-4, în ultimul meci din play-off

Liga I: ASA Târgu Mureș - Steaua 1-4, în ultimul meci din play-off

Steaua București a învins-o pe ASA Târgu Mureș cu scorul de 4-1 (1-0), marți seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 10-a a fazei play-off.

Steaua s-a impus prin golurile marcate de Thaer Bawab (17), Alex Chipciu (49), Doru Popadiuc (51) și Cristian Onțel (67). În afara lui Chipciu, ceilalți sunt la primul gol marcat sub tricoul Stelei în campionat.

Golul de onoare a fost reușit de Nicolas Gorobsov (90 — penalty), după un fault fără sens al lui Gabriel Enache asupra lui Laurențiu Buș.

Meciul, unul fără miză, a fost umbrit de eliminările lui Andrei Ciolacu (ASA, 45+1), Gabriel Mureșan (ASA, 65). Ciolacu a primit cartonaș roșu după o intervenție dură cu cotul la Cornel Râpă, în urma căreia stelistul s-a ales cu arcada spartă și a fost transportat la spital cu o sângerare puternică, în timp ce Mureșan a fost eliminat pentru o lovitură cu cotul în piept la Thaer Bawab.

ASA, care nu a obținut nicio victorie în play-off, este echipa cu cele mai multe eliminări în sezonul 2015-2016.

Fotbalistul camerunez Patrick Ekeng, decedat vineri, după ce s-a prăbușit pe teren la meciul Dinamo — FC Viitorul, a fost omagiat pe stadionul ''Trans-Sil'' din Târgu Mureș, atât înaintea partidei, cât și în minutul 70 al partidei dintre ASA și Steaua București .

ASA Târgu Mureș — FC Steaua București 1-4 (0-1), stadion "Trans-Sil" — Târgu Mureș
Au marcat: Nicolas Gorobsov (90 — penalty), respectiv Thaer Bawab (17), Alex Chipciu (49), Doru Popadiuc (51), Cristian Onțel (67).
Cartonaș roșu: Andrei Ciolacu (ASA, 45+1), Gabriel Mureșan (ASA, 65).
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești/Argeș); arbitri asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), Vladimir Urzică (Piatra Neamț); arbitru de rezervă: Dragoș Istrate (București)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamț) — CCA, Marian Ivan (Brașov) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…