Liga I: CS Universitatea Craiova - ACS Poli Timişoara 1-1

Liga I: CS Universitatea Craiova - ACS Poli Timişoara 1-1

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu ACS Poli Timişoara, 1-1 (0-0), vineri seara, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat.

Poli a deschis scorul prin Andrei Enescu (50), cu un şut de la peste 25 de metri, iar Universitatea a egalat în min. 57 prin fundaşul bulgar Radoslav Dimitrov, cu un şut de la distanţă, în vinclul porţii. Ambii jucători au marcat primele lor goluri pentru Poli, respectiv Universitatea.

Poli a obţinut primul său punct cu Leo Grozavu pe banca tehnică, în timp ce Universitatea a pierdut primele sale puncte pe noul stadion ''Ion Oblemenco''.

Craiovenii au irosit o sumedenie de ocazii de gol, prin Mitriţă (25 - singur cu portarul Cătălin Straton, 36, 79 - bară), Alex Băluţă (27, 54 - cu poarta goală, 75), Dimitrov (28), Bancu (29), Bic (52) şi Burlacu (88).

Nicuşor Bancu putea primi cartonaş roşu în min. 42, după o intrare dură asupra lui Gabriel Vaşvari, însă arbitrul i-a arătat doar galben.

Înaintea partidei, ultimele achiziţii ale echipei craiovene, Florin Gardoş şi Andre Santos, au fost prezentaţi publicului de pe stadionul ''Oblemenco''.

În tur, CS Universitatea s-a impus cu scorul de 2-0.

Poli venea după trei eşecuri consecutive şi a ajuns la zece etape la rând fără victorie (6 egaluri, 4 eşecuri).

Universitatea e neînvinsă de şapte etape, în care a obţinut patru victorii şi trei egaluri.

CS Universitatea Craiova - ACS Poli Timişoara 1-1 (0-0), Stadion "Ion Oblemenco" - Craiova
Au marcat: Radoslav Dimitrov (57), respectiv Andrei Enescu (50).
Arbitru: George Rădulescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Iulian Radu (Bucureşti), Iulius-Radu Timar (Marghita); arbitru de rezervă: Denis Haidiner (Hunedoara)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...