Liga I: FC Botoșani - Astra Giurgiu 0-1

Liga I: FC Botoșani - Astra Giurgiu 0-1

Astra Giurgiu a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în deplasare, în primul meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal. Liderul s-a impus prin golul marcat de Filipe Teixeira (81), după o acțiune spectaculoasă a lui Denis Alibec.

Astra a marcat într-un moment în care evolua în zece oameni, după eliminarea japonezului Takayuki Seto, în minutul 63, pentru al doilea cartonaș galben, după c e primul îl primise două minute mai devreme.

Gazdele au avut două bare, prin Gonzalo Cabrera (61) și Deivydas Matulevicius (66), însă au ratat și alte ocazii, prin Attila Hadnagy (69, 79) și Matulevicius (90+3). Și Astra a irosit o șansă mare de gol, la 0-0, prin William De Amorim (51).

Astra a ajuns la zece partide consecutive fără înfrângere, cinci victorii, cinci egaluri. Astra a învins-o pe FC Botoșani cu 1-0 în tur.

FC Botoșani este la al doilea eșec consecutiv (ambele cu 0-1), după o serie de patru victorii la rând.

FC Botoșani — AFC Astra Giurgiu 0-1 (0-0), stadion "Municipal" — Botoșani
A marcat: Filipe Teixeira (81).
Cartonaș roșu: Takayuki Seto (Astra, 63).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), Ciprian Florin Danșa (Oradea); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: Sorin Boca (Iași) — CCA, Marcel Vasile (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”