Liga I: FC Viitorul - CSM Poli Iași 5-2

Liga I: FC Viitorul - CSM Poli Iași 5-2

FC Viitorul Constanța a învins-o pe CSM Poli Iași cu scorul de 5-2 (4-1), sâmbătă, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal.

Omul meciului a fost atacantul George Țucudean, care a reușit nu mai puțin de patru goluri pentru echipa campioană (15, 39, 43, 50), ratând alte tot atâtea ocazii clare. Pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi, care a avut un final excelent de primă repriză, cu trei goluri în decurs de cinci minute, a mai înscris Aurelian Chițu (44).

Ieșenii, care au avut o defensivă improvizată, au marcat prin capverdianul Platini (17) și brazilianul Jo Santos (70).

FC Viitorul are patru victorii și două eșecuri în ultimele șase etape.

Poli Iași nu are nicio victorie în ultimele trei meciuri și a câștigat o singură dată în ultimele șapte etape. Ieșenii erau neînvinși de patru etape.

FC Viitorul Constanța — CSM Poli Iași 5-2 (4-1), Academia Hagi — Stadion Central — Ovidiu
Au marcat: George Țucudean (15, 39, 43, 50), Aurelian Chițu (44), respectiv Luís Carlos Almada Soares ''Platini'' (17), Jo Santos (70).
Arbitru: George Rădulescu (București); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Dragoș Mihai Iliescu (Craiova); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)
Observatori: Nicolae Marodin (București) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...