Liga I: FC Voluntari - Concordia Chiajna 1-2, în play-out

Liga I: FC Voluntari - Concordia Chiajna 1-2, în play-out

Concordia Chiajna a obținut o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, învingând-o în deplasare pe FC Voluntari cu scorul de 2-1 (1-0), duminică, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Ligii I de fotbal. Ucraineanul Artem Milevski a deschis scorul pentru Concordia, în minutul 23. Avantajul oaspeților a durat până în minutul 64, când a egalat Voduț. Golul victoriei echipei din Chiajna a fost înscris în minutul 81, prin Cristescu, din pasa lui Pena.

Meciul a fost plăcut, ambele echipe având destule ocazii.

În clasament, Concordia este pe locul 11, cu 21 puncte, egalând-o pe FC Botoșani, ce are un golaveraj mai slab. FC Voluntari are 22 de puncte și se află pe locul 10.

FC Voluntari — CS Concordia Chiajna 1-2 (0-1), stadion "Dinamo" — București
Au marcat: Mihai Voduț (64), respectiv Artem Milevski (23), Marian Cristescu (81)
Arbitru: Radu Petrescu (București); arbitri asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin); arbitri adiționali: George Rădulescu, Dragoș Istrati (ambii din București); arbitru de rezervă: Gabriel Sabin Stroe (Pitești)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) — CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?