Liga I: FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-5

Liga I: FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-5

Echipa Universitatea Craiova a obţinut o victorie categorică în deplasare, cu scorul de 5-1 (4-0), în faţa formaţiei FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 6-a a Ligii I de fotbal, disputat luni seara.

Nicuşor Bancu a reuşit o triplă pentru oaspeţi (24, 41 şi 88 - penalty), celelalte goluri ale craiovenilor fiind marcate de Renaot Kelic (27) şi Alexandru Mitriţă (39). Pentru gazde a punctat Aissa Laidouni (85 - penalty).

Graţie acestui succes, al doilea de la debutul sezonului, Universitatea Craiova a acumulat opt puncte şi a urcat pe locul al şaselea în clasament.

Pentru FC Voluntari, care şi-a schimbat recent antrenorul, acesta a fost al cincilea eşec în şase etape, ilfovenii rămânând pe ultima poziţie a clasamentului, cu un singur punct.

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-5 (0-4), stadion "Anghel Iordănescu" - Voluntari
Au marcat: Aissa Laidouni (85 - penalty), respectiv Nicuşor Bancu (24, 41, 88 - penalty), Renato Kelic (27), Alexandru Mitriţă (39).
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Marius Badea (Rm. Vâlcea): arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş).
Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF.


AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto: Universitatea Craiova / Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

3 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

4 Generalul din fruntea Armatei Poloniei: „Ne-am luat valizele cu bani și mergem, la dracu în praznic, în jurul lumii și încercăm să cumpărăm”

5 VIDEO Voi vedeți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”?