Liga I: Juventus București - Dinamo București 0-3

Liga I: Juventus București - Dinamo București 0-3

Dinamo București a învins nou-promovata Juventus București cu scorul de 3-0 (1-0), sâmbătă, în deplasare, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, într-un meci din prima etapă a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin brazilianul Rivaldinho (32), cu o lovitură de cap, la centrarea portughezului Diogo Salomao. Al doilea gol al echipei antrenate de Cosmin Contra a fost reușit de portughezul Filipe Nascimento (66), la debutul său în tricoul echipei Dinamo, la doar 9 minute de introducerea sa pe gazon. Nedelcearu a închis tabela în prelungiri (90+3), reluând în plasă mingea respinsă de Pedro Mingote la șutul lui Valentin Costache.

Succesul echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost facilitat și de faptul că Juventus a rămas în zece oameni din min. 53, când Mădălin Mihăescu a primit al doilea cartonaș galben. A fost prima eliminare din această ediție de campionat.

Juventus a avut două ocazii bune în prima repriză, prin Ciprian Petre (18) și Florin Ștefan (45), și pe final, prin George Călințaru (81).

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria lui Ioan Aloman, organizator de competiții la Gaz Metan Mediaș, și Sorin Satmari, fost jurnalist și oficial FRF și LPF.

Juventus București — FC Dinamo București 0-3 (0-1), Stadion "Ilie Oană" — Ploiești

Au marcat: Rivaldinho (32), Filipe Nascimento (66), Ionuț Nedelcearu (90+3).
Cartonaș roșu: Mădălin Mihăescu (Juventus, 53).
Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Mihai Marius Marica (Bistrița); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Marian Ivan (Brașov) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria