Liga I: Pandurii Târgu Jiu - Steaua 0-1, în play-off

Liga I: Pandurii Târgu Jiu - Steaua 0-1, în play-off

Steaua București a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, la Drobeta-Turnu Severin, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Steaua s-a impus la capătul unui meci tensionat, prin golul marcat de Nicolae Stanciu (89 — penalty). Gorjenii au protestat îndelung la faza penalty-ului acordat la semnalizarea arbitrului adițional Adrian Comănescu, pentru un presupus henț comis de Ioan Hora în propriul careu. Cristian Săpunaru și-a scos și aruncat pentru câteva zeci de secunde tricoul, iar Hora și l-a sfâșiat în semn de protest.

Gorjenii au jucat în zece oameni din minutul 38, când Filip Mrzljak a văzut al doilea cartonaș galben. Jucătorii de la Pandurii au protestat vehement, susținând că Alex Bourceanu a comis henț înainte de a fi faultat de jucătorul croat.

Steaua a fost nevoită să schimbe doi jucători din pricina accidentărilor în acest meci: Marko Momcilovic (ex-Pandurii) a ieșit după doar șase minute de joc, iar Ciprian Marica, intrat la pauză, a fost înlocuit în minutul 67.

Steaua, care a urcat pentru moment pe primul loc în clasament, a avut ocazii de gol prin Stanciu (2), Jugurtha Hamroun (15) și Marica (57).

De la Pandurii, lipsită de antrenorul Edi Iordănescu (suspendat), cele mai mari șanse de gol le-a avut Adrian Ropotan (11, 77).

Pandurii era neînvinsă de șapte meciuri (trei victorii, patru egaluri). Steaua are cinci partide consecutive fără înfrângere (două egaluri, trei victorii).

În sezonul regulat, Steaua s-a impus cu 3-0 pe terenul gorjenilor, iar în retur scorul a fost egal.

CS Pandurii Târgu Jiu — FC Steaua București 0-1 (0-0), stadion "Municipal" — Drobeta-Turnu Severin
A marcat: Nicolae Stanciu (89 — penalty).
Cartonaș roșu: Filip Mrzljak (Pandurii, 38).
Arbitru: Marius Avram (București); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea), Dragoș Istrate (București); arbitru de rezervă: Bogdan Gheorghe (București)
Observatori: Stan Prodan (Alexandria) — CCA, Dan Potocianu (Reșița) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...