Ligia Deca are COVID-19. Ministrul l-a însoțit pe Iohannis în Emiratele Arabe Unite

Ligia Deca are COVID-19. Ministrul l-a însoțit pe Iohannis în Emiratele Arabe Unite

Ministrul Educației Ligia Deca a anunțat că testul PCR efectuat astăzi a fost pozitiv. Ea s-a întors recent din Emiratele Arabe Unite, unde a făcut parte din delegația oficială a țării noastre.

Ligia Deca l-a însoțit pe Iohannis în Emiratele Arabe Unite FOTO Facebook

Ligia Deca a transmis Parlamentului că nu poate participa, miercuri, la „Ora Ministrului” în Senat, după ce a fost testată pozitiv la COVID-19.

Din delegația oficială care l-a însoțit pe Președintele României au făcut parte ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Educației, Ligia Deca, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, Directorul general Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță, Președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, și directorul Directoratului Național de Securitate Cibernetică, Dan Cîmpean.

Cu prilejul vizitei oficiale a Președintelui Klaus Iohannis au fost semnate mai multe documente bilaterale în domeniul energiei, domeniul securității cibernetice, al educației și cel al protecției civile, conform Administrației Prezidențiale.

Totodată, Klaus Iohannis a fost invitat sâmbătă, 18 martie 2023, de către autoritățile emirateze să viziteze două simboluri ale culturii și istoriei naționale: Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi. Vizitarea celor două obiective face parte din programul oficial propus șefilor de stat aflați în vizită în Emiratele Arabe Unite.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria