Liliana Neagu-Gafencu, noul președinte al Clubului Sportiv Dinamo București

Liliana Neagu-Gafencu, noul președinte al Clubului Sportiv Dinamo București

Renumita sportivă Liliana Neagu-Gafencu este noul președinte al Clubului Sportiv Dinamo București, anunță Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Sursa foto: www.csdinamo.eu

Liliana Neagu-Gafencu este multiplă campioană olimpică și mondială la canotaj, fiind un produs sută la sută al clubului Dinamo. Ea o înlocuiește în fruntea clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare pe fosta atletă Monica Iagăr, care s-a pensionat.

După încheierea carierei sportive, Liliana Neagu-Gafencu a ocupat, timp de 13 ani, funcții de execuție și de conducere în structurile Ministerului Afacerilor Interne, în prezent având gradul profesional de comisar șef de poliție, se precizează în comunicatul MAI.

Noul președinte al Clubului Sportiv Dinamo are studii juridice, ultima funcție ocupată fiind în cadrul Serviciului Control al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

În vârstă de 42 ani, Liliana Neagu-Gafencu este triplă campioană olimpică în proba de 8+1 (1996, 2000 și 2004), în palmaresul său figurând, de asemenea, două medalii de aur și una de bronz, cucerite la Campionatele Mondiale.

AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…