Lily Collins a rămas fără inelul de logodnă, în valoare de peste 70.000 de euro. De unde i-a fost furat

Lily Collins a rămas fără inelul de logodnă, în valoare de peste 70.000 de euro. De unde i-a fost furat

Protagonista celebrului serial „Emily in Paris” este devastată după ce i-a fost furat inelul de logodnă. Pe lângă valoarea sentimentală, bijuteria este una „excepțional de rară” și s-ar putea vinde cu mai bine de 70.000 de euro.

Lily Collins, protagonista celebrului serial „Emily in Paris” FOTO Arhivă

Jaf la un hotel de lux

Furtul este o adevărată lovitură pentru Lily Collins, care a dezvăluit, în repetate rânduri, că inelul ei de logodnă, o bijuterie absolut fabuloasă era era „exact ceea ce își dorea”. Polițiștii din L.A. investighează acum jaful, care este clasificat drept „peste 10.000 de dolari”, dar momentan nimeni nu a fost reținut.

Lily Collins a fost jefuită în timp ce se afla la spa, într-un un hotel de lux de la Hollywood. Oamenii legii sunt derutați de faptul că nu au găsit niciun semn de intrare forțată, notează Daily Mail . Actrița, în vârstă de 34 de ani, se bucura de o zi de relaxare în Los Angeles. Ea și-a lăsat inelul într-un dulap electronic, destinat depozitării obiectelor personale, iar la întoarcere nici că l-a mai găsit.

Bijuteria rară și extrem de valoroasă

Vedeta serialului „Emily in Paris” s-a logodit cu regizorul Charlie McDowell, în septembrie 2020. Un an mai târziu, cuplul s-a căsătorit. iar cuplul s-a căsătorit anul următor.

Este un diamant tăiat în formă de trandafir. Charlie l-a proiectat împreună cu Irene [Irene Neuwirth, bijutier]”, a dezvăluit Lily, în cadrul unui show TV, live.

Bonnie Dudeney, un bijutier privat și-a oferit opinia de expert, într-un interviu acordat publicației HELLO! Online.

Arată ca un diamant tăiat în trandafir foarte frumos și probabil că are între 2 sau 3 carate. Acest stil de diamant pare întotdeauna mai mare, deoarece este tăiat diferit față de diamantele tradiționale, moderne. Are o culoare minunată „roz deschis” și este excepțional de rar, a spus ea.

Potivit specialistei, deși i-a fost dificil să îi estimeze valoarea, aceasta a spus că prețul de vânzare ar fi de peste 65.000 de lire sterline, adică aproximativ 75.000 de euro.

La începutul acestui an, Lily a spus că i-ar plăcea să aibă o familie cu Charlie. Cei doi s-au cunoscut în timp ce lucrau pe platou, la filmările peliculei „Gilded Rage”, în anul 2019. Și-au făcut prima apariție publică în 2020 și s-au logodit în timpul unei călătorii în New Mexico, în septembrie. Căsătoria a avut loc în Dunton Hot Springs, Colorado, tot în septembrie, 2021.

Înainte de a o întâlni pe Lily, Charlie a avut o relație de lungă durată cu actrița Rooney Mara și s-a întâlnit, de asemenea, cu Emilia Clarke și Hilary Duff.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?