Lionel Messi - PSG, ruptură clară. Fanii parizieni s-au săturat de fițele lui și îl vor fluiera duminică

Lionel Messi - PSG, ruptură clară. Fanii parizieni s-au săturat de fițele lui și îl vor fluiera duminică

De la extaz la agonie e cale scurtă. O simte pe propria piele și Lionel Messi, care, după ce s-a încoronat campionul lumii la Cupa Mondială din Qatar, acum a ajuns să fie contestat de propriii suporteri. Ce-i drept, în urma unor evoluții dezamăgitoare și a unor fițe de vedetă.

Lionel Messi, sezon perfect cu Argentina, dar dezamăgire la PSG. Foto Getty images

Concret, jucătorul de 35 de ani, a părăsit antrenamentul parizienilor de marți, fiind nemulțumit de un exercițiu propus de Christophe Galtier, tehnicianul grupării de pe „Parc des Princes”.

Antrenorul celor de la PSG a vrut să îl convingă pe fotbalistul sud-american să se răzgândească, însă fără succes, scrie jurnalistul francez Hadrien Grenier, pe contul personal de Twitter. Astfel, suporterii lui PSG sunt nemulțumiți de atitudinea pe care argentinianul a arătat-o în ultimele săptămâni, iar eliminarea din faza „optimilor” de finală din UEFA Champions League, în fața lui Bayern (0-3 la general), a pus capac.

Fanii nu îl mai vor la echipă

Liderii ultrașilor lui PSG consideră că Lionel Messi nu își justifică salariul pe care îl încasează la campioana Franței și îl vor contesta pe campionul mondial la meciul de acasă, cu Rennes, de duminică, partidă din runda cu numărul 28 din Ligue 1.

Îl vom fluiera pe Messi la meciul din această duminică. Salariul lui este mult prea mare în comparație cu cât ajută echipa pe teren. Nu vrem ca el să continue la clubul nostru”, au declarat mai mulți șefi de galerie ai grupării franceze, conform bolavip.com.

Nu numai fanii s-au săturat de Lionel Messi. Și Christophe Dugarry (50 de ani), fost mare internațional francez, contestă comportamentul argentinianului. El cere ca Messi să iasă în spațiul public și să explice ce vrea să facă în viitorul apropiat.

PSG îl ține doar ca să vândă tricouri

„În povestea asta, cu prelungirea contractului lui Messi cu PSG, vreau ca el să iasă în față și să explice. Ce vrea băiatul ăsta să facă? La un moment dat, aș vrea ca el să vină în fața tuturor și să spună ce are în cap, prin ce stare trece la PSG și să ne zică că iubește clubul PSG, că e fericit aici.

Vreau și să ne precizeze și din ce motiv nu a performat în ultimele săptămâni. El încă crede că poate juca la cel mai înalt nivel, că iubește acest club... La un moment dat, va trebuie să îmi explice și asta.

Bineînțeles că nu va vorbi în legătură cu posibila prelungire a contractului, pentru că, evident, nu a jucat deloc bine în ultima perioadă. Pentru ce să mai stea la echipă? Din motive de marketing, pentru a vinde tricouri, sau pentru a face performanță?”, a declarat Christophe Dugarry, potrivit cotidianului spaniol AS.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu