Lionel Messi, debut perfect în MLS. Gol după o fază magistrală VIDEO

Lionel Messi, debut perfect în MLS. Gol după o fază magistrală VIDEO

Lionel Messi (36 de ani) a marcat și în campionatul nord-american, după ce făcuse spectacol în Leagues Cup și US Open Cup. Inter Miami a obținut victoria pe terenul celor de la New York Red Bulls, scor 2-0 și a scăpat de ultimul loc în clasament.

Inter Miami a deschis scorul în minutul 37, prin paraguayanul Diego Gomez, reușită aplaudată în picioare de Lionel Messi, ținut inițial pe banca de rezerve. Argentinianul și fostul său coleg de la Barcelona, Sergio Busquets au fost trimiși în teren în minutul 60, Messi reușind să stabilească scorul final în urma unei combinații de geniu .

Lionel Messi goluri pe bandă rulantă pentru Inter Miami. Captură TV

Jordi Alba a deviat balonul către Leo, acesta i-a pasat lui Benjamin Cremaschi, pentru ca tânărul de 18 ani să-i întoarcă serviciul. Din fața porții, Messi a îndeplinit o simplă formalitate și a trimis balonul în plasă. A fost a 11 reușită a sud-americanului în 9 partide disputate pentru gruparea americană. Într-un singur meci nu a reușit să puncteze, cu Cincinnati, dar atunci a oferit două pase decisive.

Inter Miami ocupă în acest moment locul 14, penultimul, în clasamentul Conferinței de Est, cu 21 de puncte câștigate în 23 de meciuri. Trupa lui David Beckham trebuie să recupereze ecartul de 11 puncte față de Chicago Fire pentru a intra în play-off-ul MLS.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?